Flasser og ryr mascaraen din bare noen timer etter påføring? Det er ikke bare du som plages med dette. Dette er et vanlig problem for mange kvinner rundt om i verden. Øyevipper klistret sammen eller mascara som renner kan lett ødelegge hele sminken. Ingen kvinner trenger dog akseptere dette. Det er på tide å se på den nyeste pålitelige rangeringen av de beste mascaraene!

Hvordan velge den perfekte mascaraen

Mascara – en løsning for enhver kvinne!

Mascara er ett av produktene skapt bokstavelig talt for enhver kvinne. Du kan ikke si det samme om for eksempel semi-permanente vippeextensions, som ikke kan endres på en viss tid. Det er derfor kvinner er så opptatt av å finne den perfekte mascaraen.

Visst skal det gi eksepsjonelle resultater, og samtidig skal det vare i flere timer enten du er på jobb eller fest.

Men, finnes det faktisk en slik mascara? Det viser seg at ja, det gjør det! Men du må vite hvordan du finner det…

TOPP 4 mascaraer – disse produktene kommer garantert til å bli et treff!

Skjønnhetsmarkedet er bokstavelig talt full av uendelige utvalg av mascaraer. Samtidig er det ikke alle produkter som fortjener oppmerksomheten din.

Følgende rangering inkluderer bare de som, basert på meningene til makeup-fans, har en sjanse til å bli en ubestridt vinner. Så det er på tide å bli bedre kjent med dem og kanskje til og med teste dem.

1. Nanolash mascara

TOPP 4 mascaraer

Det kan bare være én mester, ikke sant? Det viser seg at i denne rangeringen – er det Nanolash-mascaraen! Produktet kommer fra et kjent og troverdig merke som aldri har skuffet sine kvinnelige følgere.

Nanolash-mascaraen er ekstremt long-wear. Den flasser ikke eller smuldrer gjennom dagen. Den renner heller ikke, selv når den utsettes for fuktighet, så kvinner kan uten problem bruke det på en tur om vinteren.

Produktet kommer også med en perfekt formet børste. Den er laget av høykvalitets silikon og skiller vippene nøyaktig uten å etterlate noen klumper. Selv kvinner med hengende øyne vil ikke ha problemer med å nå de korte vippene i øyekrokene.

VIKTIG: Når du går inn på merkevarens nettside, vil du legge merke til at du kan velge mellom følgende produkter:

Dette utvalget sikrer at du perfekt kan matche mascaraen til dine individuelle behov!

2. Lashcode Mascara

Neste plass går til en annen utfordrer til den beste mascaraen. Den forlengende og tykkende Lashcode Mascara. Dette produktet fikk også ekstremt gunstige anmeldelser fra de fleste brukere.

Lashcode Mascara har en børste som gjør påføringen til en ren nytelse. Den er velformet og laget av silikon, og den kan nå selv de minste vippene. Dessuten er Lashcode Mascara også long-wear. Det var ingen klager fra brukerne om flaking eller tap av produkt på slutten av dagen.

Det er verdt å nevne at denne mascaraen teoretisk sett ikke er vannfast. Ingen av brukerne hevdet imidlertid at den begynte å renne når den var i kontakt med fuktighet.

3. Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara er en forlengende mascara. I teorien skal den gjøre vippene lange og definerte. De fleste brukere benekter ikke disse virkningene. Samtidig er det åpenbart at dette produktet har noen utfordringer.

Vi starter med de positive aspektene, som er at børsten har en ganske god form. Staven er avsmalnet i enden, som skal gjøre det lettere å anvende den. Det er imidlertid ingen tvil om at holdbarheten til produktet er tvilsomt. Mange brukere påpeker at de la merke til noe flassing og smuldring av mascaraen på slutten av dagen. Dessuten, når den utsettes for fuktighet, smitter den over på øyelokkene og etterlater irriterende produktrester. 

4. Maybelline Great Lash

Rangeringen inkluderer også et apotekprodukt. Maybelline Great Lash er en mascara som absolutt skiller seg ut med sin lyse, fargerike innpakning. Det er heller ingen store klager på virkningene som kan oppnås med denne mascaraen.

Samtidig ser det ut til at børsten er problemet i tillegg til produktets varighet. Selve børsten har ganske grov bust som gjør det litt mer problematisk å nå de kortere vippene. Når det gjelder holdbarheten, er den svært tvilsom. Brukerne rapporterte at bare noen timer etter påføringen begynte mascaraen å flake seg.

Rangeringssammendrag

Hvordan velge den perfekte mascaraen? Vel, det er verdt å se på listen ovenfor. Mascaraene som er inkludert i den, spesielt Nanolash-mascaraen, vil absolutt ikke ende i skuffelse.

Kvinner bør tenke over hva som er viktigst når de bruker mascara. På den måten blir det være mye enklere å velge den perfekte for sitt behov.