Aluminumsfolie rives lett, bråker og skader håret under fargeprosedyren. Aldri igjen! Highlighting Foam Colouring Strips fra ColorCuts gjør enhver fargeteknikk superenkel, rask og uten risiko for skader.

gjenbrukbare wraps til hårfarging ColorCuts

Det Maltesiske merket ColorCuts er et av de ledende leverandørene på frisørmarkedet. Merket produserer frisørtilbehør og utstyr som er i harmoni med miljøet med hjelp av solenergi eller resirkulert materiale. De nye Highlighting Foam Strips er 80% resirkulerte. Merkets høymoderne teknologi i kombinasjon med erfaring lar dem produsere spesialisert tilbehør som verdsettes av fargeteknikere over hele verden. Dette er en frisørrevolusjon!

Det er på tide å prøve ut ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Temperaturregulerende Highlighting Foam Strips gjør det enklere å oppnå spektakulære fargeresultater og er nyttige på alle frisørsalonger. Stripsene er perfekte til striping, baleyage eller sombre. De er kompatible med alle fargingsteknikker og fargeprodukter. Siden de er resistente ovenfor riving og sliting kan du vaske stripsene for hånd eller i vaskemaskinen og bruke dem på nytt. Ingen bekymringer! Kvaliteten deres forblir den samme.

Stripsene fra ColorCuts kommer i 4 forskjellige farger som hjelper deg å skille mellom de ulike hårfargeproduktene du benytter for å unngå å gjør feil som bruk av feil farge. De er tynne, fleksible og slitesterke. Det myke materialet tilpasser seg hånden din helt perfekt mens du påfører fargeproduktene. Stripsene er klare til bruk og kan bøyes og brettes fritt.

Det varmeisolerende materialer sørger for optimal og sikker temperatur for håret – de hverken overoppheter eller brenner håret. Dette er spesielt viktig når du skal bleke hår. Highlighting Foam Strips er uten lim, men får god gripeevne i kontakt med fargeprodukter. Den unike teksturen lar dem holde seg på plass – uten at de glir av håret under fargepåføringen. Oppnå komforten aluminumsfolie ikke kan gi deg.

Highlighting Foam Strips – egenskaper:

  • Fleksibelt, lettvektig skum-materiale.
  • Resistente mot riving og sliting.
  • 100% kontroll over fargeprosessen
  • Optimal hårtemperatur
  • Gjenbrukbare
  • Passer alle hårfargingsteknikker
  • Semitransparent materiale og ulike farger
  • Ingen risiko for skader eller brent hår
  • Perfekt til striping eller ombre
  • 200 strips med dimensjoner 100 x 305 mm

Bruksanvisninger: Velg en hårseksjon av ønsket bredde og plasser stripsen under. Påfør fargeproduktet og brett stripsen i to – om håret er veldig langt kan du dekke stripsen med enda en strips. La sitte i anvist tid. Under behandlingen kan stripsen enkelt brettes ut for å overvåke fargeprosessen og rette opp eventuelle småfeil. Helt til slutt kan du dra stripsene forsiktig ut av håret og vaske dem til neste bruk.

Resultat: Alltid sikker, komfortabel og tilfredsstillende hårfarging med ColorCuts Highlighting Foam Strips.

Mer informasjon om ColorCuts-produkter finner du på colorcuts.mt

beste hårfargingsstrips ColorCuts