nanoil ARGANOLJE

Leter du etter et høyklasses naturlig skjønnhetsprodukt? Velg arganolje – et av de mest eksklusive og topprangerte oljene i verden. Når du ser de fantastiske effektene den har vil du fortsette å kjøpe den igjen og igjen! Hvordan velger du den aller beste av dem? Her er forslaget vårt: prøv den bestselgende NANOIL Argan Oil. Dette toppkvalitetsproduktet vil gi mange fordeler til det daglige skjønnhetsritualet ditt.

Flytende gull fra Marokko: 100 prosent ren arganolje fra NANOIL

Visste du at den mest dyrebare arganoljen utpresses fra trær som vokser i biologisk rene områder i Marokko? Den er respektert og verdsatt der borte, som virker til å være grunnen til at Marokkanerne kaller den for flytende gull. Et slikt navn er ikke bare forbundet med at oljen utgjør en stor del av landets nasjonalinntekt, men også på grunn av de fantastiske effektene (altså forskjønnende egenskaper) og fordeler den har for menneskekroppen. Naturligvis er Marokkanerne eksperter på å utvinne arganolje som bevarer alle de naturlige egenskapene sine. De har gjort det i hundrevis av år ved å manuellpresse oljen uten å la den gjennomgå kjemiske prosesser som raffinering. NANOIL tilbyr 100 prosent Marokkansk flytende gull – et fullstendig naturlig produkt av toppkvalitet som forskjønner deg og tilfører fantastiske fordeler for huden og håret ditt!

nanoil ARGANOLJE

NANOIL: den biokjemiske sammensetningen av arganolje

Fordi den har blitt utvunnet med tanke på detaljene vil arganoljen fra Nanoil inneholde alle de nødvendige ingrediensene til forbedring av hud og hår, og disse inkluderer:

  • tokoferoler, også vitamin E som ansees å være ungdomsvitaminet. Tokoferoler er kraftige antioksidanter som nøytraliserer aktiviteten fra frie radikaler,
  • karotener forbedrer hudtonen, glatter ut epidermallaget og stimulerer produksjon av kollagen,
  • fettsyrene – for det meste omega-3 og 6 sørger for at hudcellene fungerer riktig og tilfører fantastisk elastisitet til huden,
  • polyfenoler – antioksidanter som beskytter hudcellene mot skader og fremmer økt reparasjonsevne,
  • squalan – en ingrediens som finnes i mennesketalg, og som regulerer talgnivåer, tilfører fuktighet og stopper overflødig fet hud,
  • fytosteroler – planteingredienser som styrker hudens beskyttelsesbarriere.

Hvordan brukes NANOIL ARGAN OIL?

De brilliante ingrediensene verdsettes selv av kosmetologer, men de er ikke den eneste fordelen arganolje tilbyr. Det viser seg nemlig at vi kan bruke den bokstavelig talt på alle deler av kroppene, håret, vippene, brynene og til og med neglene våre!

Regelmessig bruk av arganolje i håret vil gjøre det sterkere, mer sprettent og fylle det med fantastisk glans. En slik håroljebehandling er mye bedre enn en hårmaske eller balsam fordi den kan påføres i hodebunnen også. Dette renser hodebunnen, stimulerer hårsekkene og fremmer raskere hårvekst, som stopper opp hårtap på en og samme tid. Dette er en glimrende løsning mot sesongbetont hårtap. NANOIL ARGAN OIL gjenoppliver også farget hår, styrker hårtuppene og forebygger mot splitting.

Prøver du å bekjempe cellulitter og strekkmerker eller ønsker du rett og slett bare at huden skal se ung og fyldig ut igjen? Gni litt arganolje inn i huden, bruk den til massasjer og bland med bodylotions. Oljen hjelper deg å fjerne appelsinhuden og merkene. Den har oppstrammende og reparerende effekt, som gjør huden myk og glatt.

Du kan også bruke oljen til ansiktspleie – NANOIL Argan Oil er glimrende for alle hudtyper! Tilfør et par dråper i ansiktskremen din eller bland den med foundation av eget valg for å oppnå uthvilt og glødende hud. Bruk den på huden under øynene også for å bli kvitt de såkalte kråketærne. Ikke glem å påføre litt på vipper og bryn – det vil gjøre dem sterke og lange!

NANOIL arganoljen er også fantastisk for føtter, hender, albuer og negler. Du kan også glemme alt om tørr hud på hæler, albuer og i tillegg også sprø negler! Nanoil hjelper deg å fremheve det vakre utseendet ditt fra topp til tå!

For mer informasjon, gå til nanoil.no.