Vippeløft og laminering blir en stadig mer populær salongbehandling. Selv de med veldig korte vipper kan benytte vippeløft og bøy takket være prosessen som krever ingenting annet enn bruk av passende formler. Hva er vippeløft, hvor lang tid tar vippelaminering, og er det mulig å gjøre vippeløft hjemme? Nedenfor finner du vippeløftsett som gjør det mulig.

Hva er vippeløft, og er det verdt å gjøre hjemme? 

Hva er vippelaminering? Hva innebærer behandlingen? Hovedformålet med prosessen er å reparere og nære vippene. Generelt utføres laminering sammen med vippeløft. Sistnevnte er metoden som innebærer å løfte vippene. Fordi det gjøres ved å endre keratinbindingene inne i håret, varer effekten i opptil 8 uker.

Selv om vippeløft og laminering ikke er invasiv, anbefales det å få det gjort på anerkjente skjønnhetssalonger. Samtidig viser det seg at man kan utføre behandlingen hjemme uten bekymring. Alt man trenger er et proft vippeløftsett som garanterer resultater på nivå med det man oppnår i en salong.

Når du ser etter et vippeløftsett, må du sørge for at det inneholder alle essensielle produkter, silikonstenger og applikatorer slik at du ikke trenger å kjøpe ekstra ting utenom. Heldigvis tilbyr stadig flere kosmetiske merker alt-i-ett-alternativer, og du vil kunne møte på mange DIY-vippeløftsett som har alt.

Hva som er i settet betyr like mye som effektiviteten til de inkluderte formlene, samt om de er trygge for øyeområdet. Dessuten bør et kit ideelt sett la oss utføre flere lamineringer slik at vi ikke trenger å kjøpe for ofte. Her finner du en rangering av de mest populære settene for vippeløft og laminering hjemme. De fleste av dem brukes også av fagfolk.

Vippeløft kits – rangering av de mest populære settene

For å få den sensasjonelle looken uten å booke timer i en salong, trenger du først et sett for å gjennomføre vippeløft. Denne rangeringen av de beste settene vil hjelpe enhver kvinne med å finne det rette. Listen vil fremlegge hva settet inneholder, hvor effektivt det er, og hvor lenge resultatet varer. 

1. Vippeløft og lamineringssett – Lash Lift Kit by Nanolash

nanolash lash lift kit

Lash Lift Kit er et DIY-vippelamineringsett fra Nanolash. Merket hjelper kvinner med å få et vakkert og sunt utseende ved å fukte vippene og gi dem den beste formen. Hvorfor er dette vippeløftsettet verdt å teste? Det skiller vippene med nøyaktighet og nærer vippene for å få dem til å se helt nye ut. Påføringen i seg selv er veldig enkel.

Nanolash gir oss alt som er nødvendig for å utføre behandlingen hjemme, det vil si både formler og tilbehør. Settet inkluderer et vippeløftlim, 10 pakker med aktivatorløsning, 10 pakker med nøytraliseringsløsning, 10 pakker med keratinbooster, 3 par silikonstenger (du kan klippe dem for å tilpasse dem til øyet) og 3 vippekammer for å løfte vippene forsiktig. Tilbehøret er gjenbrukbart, mens settet er nok for 10 vippeløftbehandlinger.

Etter å ha brukt Lash Lift Kit fra Nanolash, vil du umiddelbart se lengre vipper, vippeløft og bøy, og nyte effekten i opptil 8 uker! Dette er mulig takket være hydrolysert keratin, lanolin og andre aktive ingredienser. Det som er viktig, er at settet ikke bare er egnet for vippeløft hjemme – det kan også brukes i skjønnhetssalonger. 

2. Elleebana Lash Lift – starter kit for vippeløft

Med dette vippeløftsettet kan man gjøre opptil 60 behandlinger, noe som gjør det til et godt alternativ for profesjonelle skjønnhetssalonger. Et slikt antall er bare mulig når vippeløftene utføres etter hverandre. Med andre ord vil ikke Elleebana-vippeløftsettet vare så lenge når du bruker det hjemme. Det er nok til 15 vippeløftbehandlinger hjemme.

For et DIY vippeløftsett er det ganske dyrt sammenlignet med andre sett på markedet. Dette gjør det til et mer populært valg blant vippeteknikere.

Når det gjelder effektene du kan oppnå med det, inkluderer det betydelig bøyde øyevipper, selv om vippene dine er korte. Det som skiller settet, er at alle elementene også kan kjøpes separat – hvis du for eksempel går tom for kun aktivator eller nøytraliserer, kan du enkelt kjøpe bare ett produkt.

I tillegg til de ovennevnte produktene, inneholder settet også: lim med en børste, silikonstenger, metallapplikator, en skumfjerner, samt en børste og bruksanvisning. En av de største fordelene med dette settet er at det muliggjør veldig rask påføring. Som et resultat tar lamineringen bare 20 minutter, mens det normalt tar omtrent en time.

3. RefectoCil Eyelash Lift  et sett for vippeløft som varer

Ultra-rask vippelaminering? RefectoCil Eyelash Lift-settet gjør det mulig. Som det forrige settet, lar det deg utføre behandlingen på ekstremt kort tid. Alt takket være den spesielle formelen til Lashperm og nøytraliserer, som gir fantastiske resultater på bare 13 minutter. De inneholder kollagen og cystein.

I tillegg til de nevnte produktene, inneholder settet fra RefectoCil 3 par silikonstenger (S, M og L), en flaske lim med en ny formel, en vippeløfter, samt to mini kosmetiske skåler og to børster. Alle produktene kommer i en stilig sminkemappe for enkel oppbevaring. Dette settet varer lenge. Det lar deg utføre så mange som 36 behandlinger.

Mange kvinner syns det er en fordel at vippelamineringstengene som følger med settet, kan brukes opptil hundre ganger. Dette settes spesielt pris på av profesjonelle vippeteknikere, som bruker settet til å utføre vippeløft og laminering for sine kunder.

Ved å bruke RefectoCil Eyelash Lift får du sjansen til å oppnå betydelig lengre og tykkere øyevipper. Med riktig påføring vil vippene være perfekt løftet helt fra roten.

4. Fleeky Lashlift Kit

Fleeky Lashlift Kit starter-kit vil fungere godt for å utføre et vippeløft hjemme. Den inneholder to poser med vippeløft formula, et par silikonstenger i S-størrelse og et par silikonstenger i M-størrelse. Hver pose inneholder nok produkt til 2 påføringer og må brukes innen 24 timer etter åpning. For å toppe det hele, inkluderer settet lim, to vippebørster, fire påføringsverktøy og to kammer.

Fleeky Lashlift Kit er et komplett produkt som lar deg utføre lamineringen og nyte effekten i omtrent seks uker. Det kommer på en relativt lav pris, men det bør påpekes at det bare varer i 2 til 4 behandlinger.

Når det gjelder vippeløftsettet fra Fleeky, er en fordel at formulene den inneholder er veganske, og i tillegg har de ikke blitt testet på dyr. Siden det er to størrelser silikonstenger i det, kan behandlingen utføres uavhengig av hvor lange øyevippene dine er. Dette skyldes at stengene enkelt kan justeres for å passe dine behov.

Hele settet kommer i en estetisk tiltalende eske, så det gjør seg godt som en gave også. Dette settet lar deg gi deg selv eller noen du er glad i, et spektakulært blikk.

5. Thuya vippeløft kit

Vippeløft og laminering med resultater som varer i opptil 8 uker? Dette er mulig ved hjelp av settet fra Thuya. Produktene som er inkludert, lar deg løfte vippene hjemme, og effekten varer fra 6 til 8 uker. I løpet av denne tiden er vippene mye mer bøyd, og ser mørkere ut.

Thuya vippelamineringsett inkluderer tre produkter – permanent gelé, nøytraliserende middel og lim – alle med en størrelse på 15 ml. I tillegg inkluderer settet for vippelaminering fra Thuya silikonstenger og en trepinne. Stengene er tilgjengelige i størrelsene S til L, mens standardsettet inkluderer stenger i størrelse M.

Fordelen med settet er at det lar deg bøye vippene dine, men også rette på super uregjerlige øyenbryn. Så du kan si at dette er et 2-i-1-produkt. Alt takket være gelen som inneholder tioglykolsyre. Det er en substans som løser opp keratinbindingen i håret (på en trygg måte, selvfølgelig), slik at du kan gi det ønsket form.

6. MIYA LASH Keratin lash lift kit

Dette vippelamineringsettet vil fungere godt for de som ønsker å bruke det hjemme for første gang, så vel som for profesjonelle som allerede har utført mange slike behandlinger. Det inkluderer alt som er nødvendig for oppgaven.

I tillegg til spesielle produkter for å fikse den gitte vippeformen, inneholder MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit mascarapinner, spesielle lamineringbørster, en løftepinne og silikonstenger. Øyepads er også inkludert.

Etter lamineringen med settet fra Miya, blir vippene vakkert løftet, slik at det ikke er nødvendig å bruke en vippetang i det hele tatt. Formlene inkludert i settet fra Miya er rike på keratin, noe som hjelper til med å nære og forbedre vippene samtidig som de opprettholder et naturlig utseende. Imidlertid varer effektene vanligvis bare opptil 6 uker.

7. Vippeløft og brynlamineringskit Protein Reconstruction System Zola

Et sett for vippelaminering hjemme trenger ikke å ligne på de som brukes av profesjonelle vippeteknikere i det hele tatt. Noen merker vet at det er kvinner som vil ha den enkleste mulige påføringen av laminatprodukter. Zola er et eksempel.

Brow&Lash Protein Reconstruction System består bare av tre produkter. De leveres i praktiske flasker. Hver av dem er i tillegg merket med navn og nummer på formelen, slik at brukeren ikke blir forvirret av hvilken rekkefølge de skal påføres. Trinn 1 er Protein Strong Lifting, trinn 2 er Protein Fixer, mens trinn 3 er Protein Care.

Med dette vippelamineringssettet utføres behandlingen annerledes enn den vanlige måten. Her limes ikke silikonstenger på øyelokkene. Produktene påføres på en lignende måte som primer eller mascara, ved hjelp av en rund børste. Som produsenten hevder, er vippelaminering utført med dette settet i stand til å gi synlige og varige resultater.

Dommen: Vippelamineringssett for hjemmebruk

Vår rangering samlet de bestselgende, mest populære og best vurderte vippeløft- og vippelamineringssettene. Mens vi lagde denne listen, evaluerte ekspertene våre hundrevis av kundeanmeldelser og vurderinger for å velge ut de beste vippelamineringssettene for et bredt spekter av behov og preferanser.

Enten du er ny innen vippeløft eller det er en av dine favorittbehandlinger, er det viktig å velge det beste settet som passer dine behov og forventninger.