Hyaluronsyre er ikke lenger en valgfri bestanddel i hudpleieprodkter, siden det nå ses på som et helt avgjørende og uerstattelig element i skjønnhetsrutinene våre – dette er det de nyeste studiene har bevist. Det kan ikke motsies at huden vår for øyeblikket lever i ugunstige omstendigheter som gjør at den trenger en generøs porsjon fuktighet på daglig basis. Det er også blitt bevist at hud som eksponeres for urban forurensning taper vann tre ganger raskere sammenliknet med hud som befinner seg i natur og frisk luft. I tillegg må de ufyselige frie radikalene fjernes fra hudens overflate om man vil unngå for rask aldring.

Heldigvis finnes det et mindre mysterisk stoff som kan hjelpe deg å opprettholde hudens gode tilstand. Hyaluronsyre er mesteren! Den gjenoppliver huden med fuktighet og fremmer et ungdommelig utseende. Fortsett å lese for å få vite viktig informasjon om hyaluronsyre og for å lære om de beste hyaluronsyrebaserte ansiktsserumene.

Hva er hyaluronsyre?

Det er et polymer, et av hudens viktigste bestanddeler. Det fungerer som hudens støttesystem, som dessverre blir skjørere over tid. Det kan sies at hyaluronsyre tar hånd om 3 oppgaver, og de inkluderer: å holde vannivåene i huden høye, å forbedre hudens motstandsdyktighet og å opprettholde et ungdommelig utseende. Når den påføres regelmessig, gjør hyaluronsyre huden smidig, glødende og fri fra tegn på aldring.

Med hyaluronsyre får du følgende:

 • fuktighet og mykhet
 • forbedring i hudens motstandsevne
 • sterkere epidermalbarrierer
 • rynkereduksjon og forsinket aldring
 • et intercellulært rom fylt av nærende vann
 • støtte for hudcellene

Du bør vite om dette!


Det finnes mange ulike typer hyaluronsyre – den kan bestå av molekyler av ulike størrelser. Den mest effektive versjonen er hyaluronsyre med lav molekylærvekt, fordi den klarer å penetrere hudlagene på de dypeste nivåene. På grunn av dette, er det den beste typen hyaluronsyre som velges av de som ønsker å forbedre fuktighetsbalansen i ansiktshuden sin.

Ansiktsserum med Hyaluronsyre: Hvordan velger man det beste?

De viktigste faktorene vi tenkte på når vi lagde denne oversikten over de beste hyaluronsyrebaserte ansiktsserumene var: kommentarer, ingredienser og resultat. På denne måten klarte vi å plukke ut 5 topprangerte ansiktsserum som er formulert med de beste hyaluronsyretypene. Sjekk ut rangeringen vår og velg det riktige fuktighetsgivende ansiktsserumet for deg.

1. Nanoil, Hyaluronic Face Serum, 50 ml

det beste ansiktsserumet Nanoil

Den mest luksuriøse hudbehandlingen med hyaluronsyre av høyeste kvalitet kan du forvente å få med Nanoils’ ansiktsserum. Dette produktet passer perfekt til alle aldre og alle hudtyper, inkludert sensitiv og rødsprengt hud. Siden Hyaluronic Face Serum tilbyr avansert fuktighetsgivning av huden, tar den godt vare på både moden og ung hud på den samme, svært effektive måten.

 • INGREDIENSER: Hyaluronsyre med lav molekylærvekt som brukes i Nanoils’ ansiktsserum er svært effektivt og gjør alt du forventer det skal gjøre. Denne hyaluronsyren laget av Naoil forynger huden merkbart, forbedrer hudens evne til å holde på fuktighet, forbedrer det generelle utseendet ditt og gjør huden mer motstandsdyktig.
 • RESULTATER: Fuktig og plettfri hud uten tegn til rynker, som alltid ser myk og jevn ut.
 • KOMMENTARER: Rimelig pris, stor størrelse, svært effektiv, raske resultater, de beste ingrediensene – det er derfor Nanoil Hyaluronic Face Serum kun får positive anmeldelser.

Produkt nettside: www.nanoil.no

2. Thalgo, Hydra-Marine Serum, 30 ml

Et ansiktsserum formulert med hyaluronsyre som sikrer fuktgivning 24 timer i døgnet og fantastisk hud. Dette produktet kan brukes av mennesker i alle aldre (20-, 30- og 40-åringer). Dessverre kan det være mindre effektivt for mer moden hud

 • INGREDIENSER: En duo av aktive stoffer som sørger for oppglødende og fuktighetsgivende effekt. Hjelper huden med å utføre repareringsprosessene mer effektivt og fjerner giftstoffer. Dette serumet er beriket med Skin-Protect teknologi: dette forsinker proteinoksideringen, som fører til hengehud. Serumet av Thalgo inneholder også algeekstrakter som er ment å gjenopplive huden med ekstra fuktighet.
 • RESULTATER: Fuktig, glødende og sunn hud.
 • KOMMENTARER: Mange beskriver det som et effektivt ansiktsserum. Det er et lettvektig kosmetisk produkt som passer selv oljete hudtyper. Dette hyaluronsyrebaserte ansiktsserumet mottar gunstige og lovende rangeringer.

3. The Ordinary, Hyaluronic Acid 2% + B5, 30 ml

Et fuktighetgivende serum som finnes til en rimelig pris og med vanlig størrelse (30 ml). Perfekt for dehydrert, tørr og sliten hud som trenger å gjenopplives. Anbefales for ung hud; bør brukes av mennesker i 20- og 30-årene.

 • INGREDIENSER: Hyaluronsyre med middels molekylærvekt er kombinert med vitamin B5 og pantenol. Mengden av hyaluronsyre som brukes i dette ansiktsserumet ikke er så stor og molekylene er ikke så små, som kan gjøre at det ikke penetrerer huden dypt nok. Uansett kan du forvente å motta en generøs porsjon fuktighet og støtte med dette serumet, spesielt om du har ung hud.
 • RESULTATER: Gjør huden myk og fuktig. Synlig forbedring i motstandsdyktighet. Kan lindre irritert hud.
 • KOMMENTARER: Brukerne mener at konsistensen er litt klissete, som gjør den mindre penetrerende. Serumet sies å sitte som et lag på hudens overflate. Det kan prelle av når det etterfølges av enkelte ansiktskremer.

4. Sesderma, Hidraderm Hyal Liposomal Serum, 30 ml

Dette serumet anbefales hovedsakelig for moden hud på grunn av ingredienslisten med hyaluronsyre og antialdrende stoffer.

 • INGREDIENSER: Dette serumet inneholder ceramider, fettsyrer, retinol og retinaldehydliposomer som forynger huden, forbedrer tettheten i den og motvirker aldring. På grunn av dette anbefales dette hyaluronsyrebaserte serumet av Sesderma hovedsakelig for de som har fylt 35. Uansett fungerer det best for de i 40, 50 og 60årene. En flaske av dette serumet inneholder en ganske rikelig porsjon med fuktighetsgivende hyaluronsyre og foryngende retinol.
 • RESULTATER: Dette ansiktsserumet tilbyr ikke kun dyptgående fuktgivning, det tar seg også av rynker.
 • KOMMENTARER: Sesderma sitt ansiktsserum mottar mange positive anmeldelser som et antialdrende hudpleieprodukt. De fuktighetsgivende egenskapene det har sies å være mindre bemerkelsesverdige. Mange av brukerne mente at prisen var stiv, men produktet er fortsatt verdt det for mennesker som har fylt 40. 

5. La Roche-Posay, Hyalu B5 Hyaluronic Acid Serum, 30 ml

Dette ansiktsserumet passer til nesten alle hudtyper, men anbefales mest for oljete og/eller kombinasjonshud som viser klare tegn til aldring. Det bør ikke brukes på skjør og sensitiv hud

 • INGREDIENSER: Dette serumet av La Roche-Posay består av to typer hyaluronsyre: HA med lav og HA med høy molekylærvekt. De mindre molekylene klarer å penetrere huden dypere, mens de større molekylene ligger som et lag over huden Serumet sies å få huden til å føles klissete ut. Bortsett fra hyaluronsyren, er dette serumet også beriket med pantenol (vitamin B5) som tilbyr ekstra beskyttende egenskaper – det beskytter huden mot skadelige værforhold. Indisk Bacopa Monnieri-ekstrakt motvirker frie radikaler og forsinker aldringsprosessen. Beroligende effekt oppnås med blomstervann.
 • RESULTATER: Motvirker tegn til aldring, styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere, tilfører fuktighet og forbedrer motstandsdyktighet. Mange brukere peker også ut at serumet beskytter huden mot skader.
 • KOMMENTARER: Dette er et ansiktsserum som på den ene siden er anerkjent for høy effektivitet, men som på den andre siden kritiseres for bruk av kontroversielle ingredienser som alkoholdenat (dehydrerer huden), PEGer og parfymer som kan utløse allergiske reaksjoner og ubehag ved sensitiv hud.