Da det gjelder å sette pris på vakker skjønnhet, så trenger du ikke alltid å følge trendene. En god kosmetikk- og skjønnhetsrutine handler om å finne ut hva som fungerer for deg og å være trofast mot din egen stil. Å være med på samme trend hele tiden er ikke nødvendig.

Til tross for det, så kan du alltid holde øynene åpne for det som er i tiden. Det er faktisk flere produkter som ender opp med å bli klassikere, og som kan holde seg i år etter år og stilen forblir den samme. Dette er noe som mange av de største kosmetikk- og skjønnhetsmerkene har oppdaget. Så selv om vi er intenst opptatt av å følge trendene, så er det fint å få bekreftet at disse produktene er her for å bli.

Last season’s cosmetic hits som ikke bare har mottatt fantastiske kritikker, men som også har blitt en hit blant makeup artister, skjønnhetsredaktører, YouTube-stjerner, og alle som er en del av skjønnhetsindustrien, er de produktene som skal legges til listen over klassikere. Det er mange som kommer for å ta plass i det samme kosmetikk-hjørnet av markedet, så her er det en liste over de nyeste treffene for sesongen som går mot sitt endelig mål; å endre seg til en klassiker.

RMS Beauty ‘Un’ Cover-Up

RMS Beauty Un Cover-Up Foundation er en rik, cremet og lett foundation som har en nøytral og uforstyrret farge som tilpasser seg uansett hva slags undertone du har. Selv om dette produktet ble lansert forrige sesong, har det ikke latt seg imponere av andre trender og it has become a rising star in the eco beauty world. Den er laget av kvalitetsingredienser som gir deg en dekkende finish med en rental sensasjon. Når det er påført blir huden din glatt, jevn og feilfri, og den gjør at du ser naturlig og forbedret ut. Dette produktet er tenkt å hjelpe deg å få et naturlig resultat, og samtidig hjelper det også huden din med å puste. Sørg for at du legger bort den ikke-pustende, tettere foundation som kan tette igjen porene dine.

Tata Harper Be Brilliant Lip Treatment

Tata Harper Be Brilliant Lip Treatment er en lip gloss som gir deg et våkent og glitrende strålende utseende. Dette produktet kommer med glans, fuktighet og med pipereedosering som aldri før. Den er ladd med antioxidanten vitamin E og en sunn blanding av oljer som gjør at leppene dine vil skinne og være glade. Den har også et foryngende- og pleiende virkestoff som gjør at leppens barrierer blir styrket og beskyttet. Med Lana Parrilla skjønnhetsprodukt kan du føle deg bra og sikker på at det kan hjelpe deg med å oppnå et holdbart resultat. Dette produktet har ikke bare en fantastisk effekt, men det er også holdbart og fordelene holder i flere timer etter at du har påført det.

Tower 28 ShineOn Jelly Gloss Lip Gelée

Tower 28 er et skjønnhetsmerke som støtter både miljøvennlig og vegansk skjønnhet. ShineOn Jelly Gloss Lip Geléeer bygget for å gi naturlig glans til leppene dine og er ikke skadelig for miljøet. Den er ladd med naturlige ingredienser som gir masse fuktighet og pleie, og som har en frisk og naturlig duft. Den er laget med ekstrakt fra vanilje og vannlilje som gjør at leppene ser og føles lenge og hyggelig. Dette produktet gir et rent og nesten usynlig dekkende resultat som risikerer å forbli lenge på leppene.

Kosas Lip Fondue Scrub + Plumper

Kosas Lip Fondue Scrub + Plumper er den nye lip scrub som kan gi deg naturlig glans og fylde. Det er et multifunksjonelt produkt som er bygget for å fjerne det som har samlet seg på leppene dine, eksfoliere følsomme lepper, og for å forberede leppene dine for å motta det riktige produktet. Dette produktet inneholder ingredienser som kan hjelpe deg med å holde leppene dine sunne og hydrert, og som også hjelper med å forhindre flassing. Dette produktet er skreddersyde bare for leppe-pleie, og når det brukes forhindrer det antydninger av pigmentflekker som forårsaker mørke og ujevn leppefarge.

Wen Cleansing Conditioner

Wen Cleansing Conditioner er det renseproduktet som alle reiser for å få. Dette produktet kommer med en blanding av ingredienser som fungerer for å gi lindrer fra tørt og sensitivt hår, og for å forsikre stikkende manke som følger med kruset hår. Dette produktet er laget med økologiske komponenter som gir hirseekstrakt og bambuskjeer, som garanterer et pleiende resultat. Denne rensen skaper ikke bare et luftig resultat, men det fukter også håret, og løser opp krus og stivhet så det blir stert og mykt. Dette er et produkt som aldri går av moten og som vil forbli en godbit overalt, ettersom det virkelig lyser opp, pleier, og forlenger livet til håret ditt.

Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner

Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner er en eyeliner crayon som skaper et uforglemmelig resultat. Denne crayonen inneholder pigmentet kols karbon, som gir en glitrende finish på øyne. Den er foret med olje og vitamin-basert brennesleekstrakt for å pleie og umiddelbart pleie øyekonturene. Denne produktet har en svært myk konsistens som glir smidig og jevnt over huden. Den har også en søt duft som får deg til å føle deg avslappet og til å føle deg ren og frisk. Den er trofast, og passer god