Eclat Matissime foundation fra Givenchy er fairy god i når det gjelder hudfarge mattende. Vanligvis er produktet kjennetegnet ved formel ren, på grunn av hvilken, gjør den kosmetiske ikke føre til hud dehydrering og samtidig reduserer produksjonen av sebum betydelig. Den matte effekten er langvarig og hudfarge henter litt merkede uttrykket. Hva mer er, omfatter grunnlaget for sink, som i tillegg tar vare på ansiktet huden og motvirker akne dannelse. Eclat Matissime er også omtalt av ingefær og kanel som har evnen til å krympe porene og øke blodsirkulasjonen. . Videre Givenchy kosmetisk utgjør av SPF 20 filter som beskytter vårt ansikt huden mot rynker og sol-innsette pigment merkene formasjon

eclat-matissime1

Ved farmasøyt-tallet, Eclat Matissime er tilgjengelig i åtte farger: Porselen, Shell, Sand, beige, honning, Gold, ingefær og Rav. Som du kan se, er det nok av nyanser å Mach disse med din hudfarge. Rett etter søknad, justerer grunnlaget seg til hudfarge farge og skaper verken mass-lignende effekt eller flekker og flekker. Når det gjelder den ufullkommenhet dekning produktets styrke, handler det misfarging positivt, selv om, kan de mørkere flekker forbli svakt synlig. Det endelige resultatet som er oppnådd takket være Eclat Matissime søknad reflekteres med naturlig og matt utseende.

eclat-matissimePakken fra Givenchy foundation er ganske nyskapende. Stiftelsen er stengt i en svart sak. Sin øvre, plast del er fjernet for å komme frem til en ampulle ble avsluttet med en pumpedispenser. Kapasiteten til produktet er lik 30 ml. Til tross for den flytende konsistens, er lett å bli distribuert over hele ansiktet med en make-up børste eller en make-up svamp kosmetisk. En annen positiv side av Givenchy foundation, kan den brukes uansett årstid. Bare, oppfyller sin misjon i løpet av sommeren og vinteren like.

Tillegg har produsenten anbefaler også supplerende Givenchy produkter. Gjerne, takket være de ekstra kosmetikk vår make-up vil bli vakrere. De nevnte kosmetikk er, for eksempel, en matt kompakt pudder, fremhever en dekkstift og et presset pulver er tilgjengelig i fire farger.