Bølgete, krøllete, coily hår… Vet du hvordan du skal skikkelig krølle håret ditt? Hvis svaret er negativt, les artikkelen nedenfor for å finne noen nyttige tips og lære hvordan å krølle håret på riktig måte.

Før du oppretter hår krøller, vaske håret nødvendigvis. Som en konsekvens, vil håret stil ser bedre og striper av hår vil gjøre inntrykk av å være sunn. La håret tørke siden føner svekker hår, bidrar til deres faller ut og brekker. Hva mer er, er hyppig bruk av blow-tørketrommel ansvarlig for flokete hår, dehydrering og flisete tupper formasjon. Husk at det er forbudt å krølle vått hår.

bigudi1

Før du bruker et hår curler, bruke en god varme protectant i form av for eksempel et skum. Mengden av kosmetisk du skal fordele avhenger av lengden og tettheten av håret ditt. Deretter plukke hår curler størrelse i henhold til krøllene størrelse du ønsker å oppnå. Jo mindre diameter, vil de mindre krøller oppnås. Rulle opp en stripe av hår på enheten. Ikke glem om endene av håret siden stakk ut avslutninger er ganske skjemmende og vil ødelegge den samlede frisyre effekt. Hold strek for en stund. Jo lenger du holder håret rullet opp curler, jo sterkere curl vil bli oppnådd.

Det hender at noen kvinner rulle opp håret i en feil retning i forhold til ansikt eller de har en tendens til å krølle alle streker på samme måte. Som et resultat, får de heller merkelig effekt, som om de var mussed opp av vinden. For å unngå en slik uvant resultat, begynner håret styling fra å gjøre en avskjed enten i midten eller på den ene siden av hodet. Curls har å gjøre for baksiden av hodet. Derfor rulle striper overskriften curler mot baksiden av hodet.

bigudi0

Hvis krøller er endelig ferdig, er det tilrådelig å fikse og fukte disse. For å fikse den nylig ferdig frisyre, kan du bruke en hårspray. Spray striper i 6-8 inches avstand fra hodet. Kjør fingrene gjennom håret siden gre kan ødelegge krøllene struktur. Til slutt legges en olje eller en fuktighetsgivende balsam. Du kan også spray krøllene med en skinnende hår tåketags.