fuktighetsgivende ansiktskrem

Maltese Honey Face Moisturiser gir fuktighet døgnet rundt. Dette ekstremt allsidige skjønnhetsproduktet virker ikke bare dypt næringsgivende for huden, men bekjemper også tegn på aldring. Bli bedre kjent med det!

Start hudpleierutinen din med GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

Oppdag verden til GHASELs hudpleie med honning. Honningduften er avslappende for kropp og sjel, og gir den ultimate komforten. Dette hudpleieproduktet er dedikert til behovene til huden i alle aldre. Uansett hvor du er og hva slags livsstil du har hatt er Honey Face Moisturiser den beste fuktighetskremen.

Husk! God hydrering er et uunnværlig steg i hudpleierutinen for alle hudtyper!

Den ekstremt lette og milde formelen absorberes raskt av huden uten å etterlate et fettaktig lag. Den dekker ansiktet ditt med et skjold som beskytter den mot frie radikaler, oksiderende stress og faktorer fra miljøet.

Produktet gir et ungdommelig, samt feilfritt og sunt utseende. De detoxende egenskapene og den lette konsistensen gir sliten hud maksimal næring og lindring, noe som reduserer inflammasjon, urenheter og tegn på aldring.

Maltese Honey Face Moisturiser vet alt om god hudpleie

DU er prioriteten og fortjener det beste! Det er derfor at merket GHASEL har lansert et spektakulært produkt for å garantere fuktighet for huden din. Et dedikert team har kombinert spesielle blandinger av ingredienser for å gi de beste fordelene.

Hva kan du finne i denne unike ansiktskremen?

Hovedingrediensen er den søteste maltesiske honningen. De fuktighetsgivende og næringsgivende egenskapene gjør at huden kjennes myk og behagelig ut. Den forbedrer elastisiteten og fastheten til huden og de antibakterielle egenskapene funker bra for tørr, problematisk og allergi-utsatt hud.

Den naturlige maltesiske honningen er kombinert med et effektivt mykgjørende middel, nemlig sheasmør. Det forhindrer tap av fuktighet, og gir lindring døgnet rundt. Det stimulerer produksjonen av elastin og kollagen, som er ansvarlige for hudens faste og ungdommelige utseende. Det reduserer irritasjon, sakker hudens aldringsprosesser og jevner ut rynker.

fuktighetsgivende ansiktskrem

Vitaminer E og B6 er kraftige antioksidanter som bekjemper ujevnheter og rynker. De forhindrer nedbrytingen av hudens lipider, styrker blodårene og har anti-inflammatoriske egenskaper. De nøytraliserer frie radikaler, som er den største trusselen for huden vår.

Koffein Stimulerer huden, styrker blodårene og gir utrolig økt vitalitet. Det er en kraftig energi-boost for sliten og livløs hud. Det fjerner tegn på tretthet og lar ansiktet ditt se friskt og strålende ut hele dagen.

Sammensetningen gjøres fullverdig av ekstrakter av grønn te og salvie. De toner og renser huden, regulerer talgproduksjonen og reduserer inflammasjon. De er ansvarlige for hudens ungdommelige utseende og øker dermed elastisiteten. De reduserer fine linjer og rynker og forebygger dannelsen av urenheter. Disse spesielle plante-ekstraktene har gunstige effekter for utseendet.

Velg GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser og kjenn en kraftig dose energi!