Ricinusoljen er på moten igjen! Hvordan det? Fordi den er så flerbrukbar og effektiv. Blogosfæren og kjendisene har allerede valgt ut den kosmetiske oljen de elsker: det er Nanoil Castor Oil. De gir den høyeste karakteren og de beste anmeldelsene. Sjekk ut hvor mange måter du kan bruke den i den daglige hudpleien din på – du vil bli overrasket!

naturlige oljer nanoil

NANOIL Castor Oil – en kjendis blant oljene

Den mest populære ricinusoljen? Det er uten tvil Nanoil Castor Oil. Den er populær både på grunn av den vakre forpakningen og kvaliteten, mengden produkt og de strålende effektene. Den vakre flasken inneholder en Ecocert-sertifisert olje. La oss også tilføye at formuleringen på oljen fra Nanoil er litt lettere enn oljene som selges på apoteket, så den er mer behagelig å bruke til hudpleie.

Ricinusolje fra NANOIL – ingredienser

Ricinusolje er en kilde på EFAer (essensielle, umettede fettsyrer), i tillegg til den unike ricinolsyren, som kun finnes i ricinusolje. Det er glyseridet på den 18-karbonlange ricinolsyren som er ansvarlig for de unike egenskapene oljen har. Den inneholder også verdifulle proteiner, mineraler og vitamin E. Denne oljen har mange forskjellige kosmetiske fordeler som er viktige for kroppen, ansiktet og håret. I tillegg inneholder produktet glyserider fra olje-, linol-, palmitin- og stearinsyre.

oljer til lengre vipper

Ricinusolje fra NANOIL – egenskaper

Ricinusolje har antibakterielle, antiinflammatoriske og soppdrepende egenskaper, og den brukes ofte som ingrediens i kosmetikk for å bekjempe akne. I tillegg er ricinusoljen uerstattelig når du vil gjenoppbygge svakt hår, bryn og negler fordi den styrker dem og fremmer økt vekst.

TOPP 10 MEST POPULÆRE BRUKSMÅTER FOR NANOIL CASTOR OIL

  1. Som øyevippe- og øyebrynsserum.
  2. For å styrke håret og forhindre hårtap.
  3. Som serum for skadde hårtupper.
  4. Til OCM (Oljerensmetoden)
  5. Til fjerning av sminke, selv vannfast sminke.
  6. Som balsam for skadde, sprø negler.
  7. For tørre knær og albuer.
  8. Som antiseptisk fotbehandling.
  9. Til kroppsmassasje, som anticellulittbehandling.
  10. Flott til stell av skjegg for menn.

ricinusolje for hårvekst

Ricinusoljen fra Nanoil – er den verdt å kjøpe?

Alle som har brukt Nanoil Castor Oil innrømmer at den gjør underverker! Uansett om håret ditt er tungt og stivt, eller tynt, tørt og skadet, eller kanskje uttørket – oljen fungerer 100%! Velg den om du har fet, normal eller tørr hud. Den er flerbrukbar og perfekt for alle! Mange innrømmer at de takket være bruk av ricinusolje har opplevd at skavanker forsvant fra ansiktene deres, at oljen styrket håret og stoppet opp hårtap og gjenoppbygget vippene + fortykket brynene!

For flere detaljer, ta en titt på den offisielle nettsiden til produsenten på nanoil.no

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)