Har du prøvd mange rotløfterprodukter som ikke har fungert bra på håret ditt? Flate og slappe hårstrå trenger ikke å plage deg lenger. Velg Nanoil Hair Volume Enhancer for å nyte effekten av fyldige røtter og en voluminøs frisyre i timesvis!

Nanoil er et merke som har overrsket oss med kosmetiske produkter som inneholder fantastiske ingredienser. Vi er imponerte igjen. Innovasjonen i produktene elskes av forbrukerne og hårspesialistene, som kun velger å bruke produkter av toppkvalitet. Et stort utvalg av styling-, volumforbedrende og varmebeskyttende sprayer fra Nanoil mottar de høyeste rangeringene på nett. Les mer om Nanoils volumbooster for håret!

Nanoil Hair Volume Enhancer – rask volumforbedrer 

Volumforbedreren fra Nanoil er en multitasker som ikke bare gir hårrøttene et øyeblikkelig løft, men som også sørger for at håret forblir optimalt fuktig og næringsrikt. Den er anbefalt for alle hårtyper og teksturer: tykt og tungt, sunt, ekstremt skadet, fint og tynt eller fettete. Denne milde formuleringen overlesser ikke håret og gir eksepsjonelt volum som blir igjen i flere timer.

De nøye utvalgte ingrediensene garanterer sunn glans og forbedring av håret ditt. Dette er det eneste volumproduktet som gir både fylde og beskyttelse fra miljøfaktorer som vind, kulde, regn eller sollys. Nanoil Hair Volume Enhancer tilbyr fantastisk letthet og fleksibilitet som får håret til å se fantastisk ut allerede etter første bruk.

Hva gjør Nanoil Hair Volume Enhancer?

Denne volumforbedrende sprayen gir deg mange fordeler:

 • øker fylden fra hårroten
 • gir øyeblikkelig fylde til håret
 • får håret til å se tykkere ut
 • tilfører fuktighet og næring
 • fungerer bra på alle hårtyper og teksturer
 • glatter ut håret og gjør det enklere å børste og style
 • øker glansen og nærer håret mens det styles
 • varer lenge, er rimelig i pris og lukter fantastisk

Denne brukervennlige volumforbedrende sprayen er et brilliant valg for alle som ønsker å øke volumet i håret. Formuleringen overlesser ikke håret, tørker det ikke ut og etterlater ingen klissete lokker. Istedenfor vil Nanoil tilføre dyptgående næring og beskytte håret mot skader.

Volumboosteren fra Nanoil – hvordan bruker man den?

Du kan bruke den på flere måter avhengig av situasjonen. Om du er på farten og har liten tid mens håret er vått kan du spraye Nanoilsprayen i håret, børste det og så føne det. Har du god tid? Sjamponer inn håret, påfør sprayen og la håret tørke naturlig. Spray det inn, sett inn krøllruller eller sett opp en løs hårknute og la det sitte over natten for å gi deg fantastiske krøller mens du sover. Du kan også bruke Nanoil i tørt hår, men effekten er best når den påføres i fuktig hår. Et øyeblikk er nok til å gi deg voluminøst, fyldig hår!

hårspray for fyldigere hår nanoil

Nanoil Hair Volume Enhancer – formulering

Alle fordelene kommer som følge av den ekstraordinære blandingen av virkestoffer som er ment for å pleie og revitalisere håret vårt.

 • Hveteproteiner styrker de indre strukturene for å gjøre håret tykkere, sterkere og superenkelt å style, i tillegg til å forebygge mot statisk elektrisitet og krusing.
 • Keratin i hydrolysert form forbedrer utseendet på håret så det tar seg aller best ut.
 • Pantenol – også kalt provitamin B5 nærer og tilfører fuktighet, temmer de mest uregjerlige hårtypene, forebygger mot floker, krusing og statisk elektrisitet og øker glans og mykhet.

Volumforbedreren fra Nanoil gjør håret øyeblikkelig tykkere ved å tilføre fylde. Den forbedrer tilstanden og utseendet og beskytter håret mot utenforliggende forhold for å holde håret sprettent, mykt og glansfylt. Med Nanoil Hair Volume Enhancer kan du skryte av en fantastisk frisyre hele dagen. Den vektløse sprayen tynger ikke håret ned og er en fantastisk spray til forebygging av statisk elektrisitet og tilførsel av fuktighet.

Hvor kan man kjøpe Nanoil Hair Volume Enhancer?

Alle produktene fra Nanoil er tilgjengelig på www.nanoil.no. Besøk nettsiden for å lære mer om produktene så du kan bygge ditt eget skjønnhetskit som vil få deg til å føle deg ekstra spesiell. Bestill og få det levert på døren til egen valgt adresse.