Sprengte blodkar, tynn hud og rødhet i ansiktet er de tre vanligste karakteristiske egenskapene rosaceapreget hud har. De gode nyhetene er at denne problematiske hudtypen ikke trenger å forbli slik. Om du ikke har funnet det riktige hudpleieproduktet så langt – altså et som lindrer og forbedrer hudens beskyttelsesmekanismer – kan du prøve ut Nanoil Anti-Redness Face Serum. Det ble laget for å roe ned og styrke overfølsom hud.

Hvilke grunnleggende behov har overfølsom hud?

Det finnes tre hovedårsaker bak overfølsom hud: gener, hormoner og dårlig sirkulasjon. Skjøre blodkar er nesten forsvarsløse når de eksponeres for dårlige værforhold, høye eller lave temperaturer, UV-lys (solarium), saunaer… Noen ganger kan til og med intense følelser eller varme drikker gjøre at huden reagerer med rødhet som varer i flere timer. Hvordan tar man godt vare på overfølsom hud? Man må lindre og styrke blodkarveggene og forbedre hudens naturlige forsvarsmekanismer. Prøv ut NANOIL Anti-Redness Face Serum, det vet hvordan det pleier sensitiv og rødsprengt hud.

beste ansiktsserum mot rødhet Nanoil

Det ideelle serumet for overfølsom hud

Dermatologer og kosmetologer mener det samme og forteller at lindrende kosmetiske produkter er en livsviktig del av hudpleien for overfølsom hud. Ansiktskrem, tonere, melker og micellærrenser er også viktige, men det er ansiktsserumet som vil gjøre huden sterkere og mer avslappet over tid. Ansiktsserumet er det eneste som kan nå dypere inn i huden og begynne å reparere og styrke kapillærveggene fra innsiden, som motvirker edderkoppårer og rødskjær i ansiktet.

Å behandle overfølsom hud med de riktige hudpleieproduktene i kombinasjon med en sunn livsstil uten røyking av sigaretter, drikking av alkohol og for mye stress, vil gi deg de beste resultatene. Er du ikke sikker på hvilket hudpleieprodukt du bør velge? La oss gi deg et hint – gi NANOIL Anti-Redness Face Serum et forsøk.

Beste kosmetiske ingredienser for overfølsom hud

NANOIL og det nyeste tilbudet deres beviser at selv rødsprengt og overfølsom hud kan se perfekt ut. Hemmeligheten bak formuleringen er at den er basert på planteutvunnede ekstrakter uten irriterende stoffer som parfymer, alkoholer og kunstige, kjemisk behandlede ingredienser. Nanoil Anti-Redness Face Serum inneholder det viktigste for pleie av overfølsom hud. Ansiktsserum er superlettvektig, absorberes raskt og tetter ikke porene. I den mørke glassflasken finner du:

  • Lindrentreekstrakt – kjent for lindrende og antiinflammatorisk effekt på huden. Den styrker også svake blodkar.
  • Sypresskjegleekstrakt – lindrer og beskytter huden mot irritasjon, nærer og lukker blodkapillærer.
  • Kastanjebarkekstrakt – styrker blodkar for å motvirke blødninger under huden som forårsakes av svake blodkapillærer.
  • Boerhavia Diffusa Rotekstrakt – en plantebasert antioksidant som er kjent for å motvirke aldring og jevne ut ansiktet. Den lindrer også overfølsom hud.
  • Lecitin – nærer og mykgjør huden. Fanger vannet i huden for å motvirke transepidermalt vanntap.

Når disse kombineres utgjør alle disse ingrediensene en kraftfull hudforbedrende cocktail som er utrolig skånsom, selv for svært overfølsom hud. Dag etter dag vil NANOILs ansiktsserum reparere svake blodkar, håndtere hypersensitivitet, lindre huden og motvirke rødskjær i ansiktet. I tillegg til dette motvirker NANOIL Anti-Redness Face Serum tegn på aldring, forbedrer motstandsdyktigheten og gjør at huden ser bedre ut.

Vil du vite mer om NANOIL? Besøk nanoil.no og lær om alle fordelene ved bruk av Anti-Redness Face Serum og andre skjønnhetsprodukter for hud, hår og kropp.