Kvinner er sjelden fornøyd med sine naturlige øyevipper. Vanligvis er de knapt merkbare og tynne. Naturen er ikke så sjenerøs når det gjelder vipper, og derfor leter kvinner etter optimale løsninger for å oppnå ønskede resultater. Gjør-det-selv klyngevipper er blant alternativene. Hvilke produkter fortjener mest oppmerksomhet?

Gjør-det-selv øyenvippeforlengelse? Ja, det er mulig!

Forsøk på å få sunne, fyldige vipper ender ikke alltid med suksess. Det er allment kjent at livssyklusen til øyenvippehår er kort, noe som betyr at når en vippe vokser, faller den andre ut. Dette er en helt naturlig prosess som ikke kan endres.

Maskaraer som skal øke volumet og øyevippevekstserum gir effekter som enten er midlertidige eller krever mye tid. Semi-permanente vippeforlengelser kan derimot forverre naturlige øyevippehår, i tillegg til at noen kvinner ikke kan venne seg til at de ikke kan endre noe ved vippestilen som er gjort av en vippetekniker.

Derfor begynner kosmetikkmarkedet å tilby Gjør-det-selv klyngevipper som hjelper oss med å fullstendig endre vippeutseendet på bare noen få minutter. Det er et virkelig gjennombrudd som tar markedet med storm. Klyngevippeforlengelser for hjemmepåføring er også drømmer som går i oppfyllelse for kvinner som elsker å eksperimentere med utseendet sitt.

Samtidig får mangfoldet av vippeprodukter oss til å lure på hvilken av dem som egentlig er det beste valget. Dette kan være et vanskelig valg. For å skyve all tvil til sides, kårer vi topp gjør-det-selv klyngevipper. Hvilke fortjener seieren?

Oppsummering av de beste gjør-det-selv klyngevippforlengelsene. Hvilket produkt fortjener å bli hyllet som lederen?

Samlingen av topp gjør-det-selv klyngevipper er laget for å hjelpe deg med å ta det riktige valget. De presenterte produktene skiller seg ut fra konkurrentene. De lar deg påføre vippeforlengelser hjemme enkelt i løpet av noen få minutter.

Imidlertid kan det bare være én vinner av rangeringen over de beste vippeforlengelsene å bruke hjemme. Vinneren har de beste funksjonene og gir den mest komfortable brukeropplevelsen. La oss komme til bunns i det. Fortsett å lese for å få vite om vinneren av gjør-det-selv klyngevippene, samt andre verdige produkter!

1. Klyngevipper DIY Lash Extensions fra Nanolash

Uten tvil plasserer vi DIY Lash Extensions fra Nanolash øverst på rangeringen. Tross alt har merket gjort seg kjent gjennom vippeprodukter av topp kvalitet. Noen av dem er effektive pleieprodukter, andre fungerer bra for styling av vippene.

De mest krevende kundene vil bli glade for DIY-øyenvippeforlengelsene. Produktet er bra for hjemmebruk så vel som for fagfolk i vippebransjen.

Klyngevippene fra Nanolash er førsteklasses produkt laget av lett, mykt materiale. Dette betyr at du kan ha dem på uten noen følelse av ubehag. Det er selvfølgelig dette som gjør dem til et perfekt valg for de med svært sensitive øyne.

Gjør-det-selv vippeforlengelsene er designet for å etterligne ekte vipper. Du trenger ikke å bekymre deg for unaturlige vipper som ser dårlige ut. Dette er falske mink-lignende vipper som er perfekt tilpasset øyelokkets form og blander seg med de naturlige vippene, selv om de er tynne og svake.

Gjør-det-selv vippeforlengelsene er tilgjengelige i en pakke med 36 klyngevipper i 8 stiler å velge mellom, og hver pakke tilbyr 3 lengder: 10, 12 og 14 millimeter. Ifølge produktinformasjonen trenger vi 4 eller 5 klyngevipper per øye, så en boks bør være nok til 4 applikasjoner. I virkeligheten kan vi gjenbruke klyngevippene etter at de er tatt av og rengjort grundig. Derfor vil vi kunne utføre mange flere vippebehandlinger på bare én pakke. I tillegg, takket være et utvalg av vippestiler, kan du skape både naturlig utseende og mer dramatiske volumvipper.

Merket tilbyr også et komplett sett med klyngevipper for Gjør-det-selv vippeforlengelse. Her er hva du finner inni:

  • Nanolash binder – den blir klissete etter omtrent 30-60 sekunder, pluss jevner ut vippefargen.
  • Nanolash forsegler – ved å bruke den kan du enkelt og raskt fjerne det klissete belegget fra vippene.
  • Nanolash fjerner – den hjelper med å fjerne klyngevippene når du vil, uten å skade de naturlige vippene.
  • øyevippetang – laget av rustfritt stål.

Produktene har 5 milliliter hver, så de skal vare lenge.

Gjør-det-selv vippeforlengelser kan påføres på mindre enn 10 minutter. Produsenten lover at det eneste vi trenger å gjøre er:

  • påfør binderen og vent til den blir klissete nok.
  • plasser en klynge omtrent 1 millimeter fra vippekanten.
  • dabb forsegleren over vippene.

Uansett om du har erfaring med å påføre vippeforlengelser eller ikke, bør du ikke ha problemer med disse klyngevippene. Du kan ha dem på i inntil 5 dager, men kvinner som har prøvd dem sier at gjør-det-selv-vippeforlengelsene kan vare i opptil 8 dager hvis vi husker på riktig etterbehandling.

Selv om produsenten hevder at disse er engangs klyngevipper, har vi kommet over online anmeldelser som tydelig viser at vippene ikke endret form etter fjerning. Med andre ord er det mulig å bruke dem igjen.

Med tanke på de ovennevnte faktorene, tviler vi ikke – Gjør-det-selv vippeforlengelsene fortjener å bli rangert høyest!

2. KISS Falscara Startsett

KISS Falscara Startsett er et annet produkt som fungerer for Gjør-det-selv vippeforlengelse. Det er rett og slett et enkelt sett som muliggjør klassisk påføring av vipper.

Det inneholder vippklynger i ulike størrelser, pluss essensielt tilbehør for påføring hjemme. Disse gjør-det-selv klyngevippene er ganske lette og ser naturlige ut, men den svarte stripen er ganske tykk, noe som kan være en ulempe. Med Nanolash, for eksempel, er vippene plassert på et tynt bånd som garanterer enkel påføring. Her må du legge innsats i å plassere båndet riktig på vippekanten.

Produsenten hevder at vi kan påføre klyngevipper på 10 minutter. Imidlertid kan påføringen ta lengre tid med tanke på tykkelsen på båndet. Den estimerte brukstiden er fire dager, men du bør vite at for å oppnå dette må du også kjøpe et ekstra produkt – nattkrem – og påføre det på vippene hver dag før du legger deg. Selv om du gjør det, er det fortsatt en kortere tid enn de åtte dagene med Gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash. For å gjøre ting verre, kan du ikke gjenbruke Falscara vipper etter å ha dekket dem med nattkremen.

3. Velour- Xtensions Kit

Vi rangerer Velour- Xtensions Kit som nummer tre i vår oppsummering. Dette Gjør-det-selv vippeforlengelsessettet skal la kvinner oppnå ønskede resultater hjemme. Samtidig inneholder det ikke en forsegler, den må vi kjøpe separat. Det er en av de største ulempene.

Velour- Xtensions Kit er tradisjonelle klyngevipper for selv-påføring. Vi kan bruke dem til å skape naturlige vippestiler. For et mer dramatisk utseende, som Russian Volume, må vi bruke flere klynger.

Påføringen skal ta omtrent 15 minutter, noe som er en litt dårligere score sammenlignet med vippeforlengelsene som påføres på mindre enn 10 minutter. Velour- Xtensions Kit vippene skal sitte i 5 dager, men produsenten sier at tiden vi kan bruke dem avhenger av etterbehandlingen og vedlikehold.

4. Lashify Startsett

Lashify Startsett kommer som nummer fire i oppsummeringen vår. Andre klyngevipper verd å legge merke til. De kommer i forskjellige lengder og stiler. Vi kan påføre dem for å skape vipper som ligner Russian Volume eller bare gi våre vipper litt ekstra tykkelse.

Lashify Startsett klyngevipper leveres med tilbehør. Selv om vippesettet har en fin emballasje, er prisen avskrekkende for mange da den er høyere enn vippene som påføres på salong. Også, Lashify Startsett inneholder bare 10 vippklynger, noe som betyr bare en påføring. De tilgjengelige påfyllspakkene inneholder også bare 10 bunter og er sannsynligvis de dyreste produktene i sin kategori. Med andre ord, når du bestemmer deg for Lashify-systemet, må du være klar over at det kan koste en formue.

Når det gjelder påføringen, bør den ta 10 minutter, men produsenten påpeker at det kan ta lengre tid når du påfører dem for første gang. Vi bør kunne ha dem på i rundt 5 dager, men merket påpeker igjen at tiden avhenger av individuelle forutsetninger.

5. Lilac St Intro Startsett

Lilac St Intro Startsett er også designet for påføring hjemme. Dette ser ut som naturlige vipper, som tilbyr forskjellige stiler og lengder.

Produsenten hevder at disse vippeforlengelsene kan påføres på bare 10 minutter. Dessverre er ikke brukerne enige. Anmelderne påpeker den dårlig formede applikatoren, pluss at det krever mye ferdighet og erfaring å plassere klyngevippene på vippekanten.

I motsetning til klyngevippene fra Nanolash, kan Lilac St Intro Startsett føre til mange problemer for nybegynnere. I dette tilfellet kan du skaffe deg en annen applikator, men det gjør settet ufullstendig.

Lilac St Intro Startsett klyngevipper kan vare i 2 til 4 dager. Dette er litt mindre enn DIY-øyenvippeforlengelser for eksempel.

6. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit får sisteplassen i vår oppsummering. Dette er vippeforlengelser for påføring hjemme. Produsenten hevder at vi kan bruke dem for å skape Hollywood-volumvipper samt mer naturlige vippestiler, men man blir i tvil når man ser på disse klyngevippene. Vippene er ganske tykke og har en sterk bøy. De kan se ganske unaturlige ut når vi sammenligner dem med Nanolash sin DIY Lash Extensions for eksempel.

I tillegg til vippklynger inkluderer settet essensielt tilbehør som hjelper med den første påføringen. Prosessen skal ta rundt 10 minutter, og kvinner som har prøvd produktet bekrefter det.

Dessverre virker det som det kan være et problem med hvor lenge Glamnetic klyngevippene holder seg på plass. Produsenten nevner vage «flere dager», men noen brukere rapporterer at klumpene falt av allerede etter en dags bruk. Vi antar at det kan være avhengig av etterbehandling og måten klyngevippene påføres på.

Uten tvil er det rom for forbedring når det gjelder Glamnetic Lash Extension Kit.

De beste gjør-det-selv klyngevippene – Oppsummering av produktrangeringen

Uten tvil står kvinner som leter etter gjør-det-selv klyngevipper overfor mange dilemmaer. Forhåpentligvis vil vår oppsummering kaste lys over øyenvippeforlengelse som kan gjøres hjemme.

DIY Lash Extensions fra Nanolash viser seg å være et ledende produkt. Disse vippeklyngene har alle egenskapene som garanterer rask og enkel vippeforlengelse. Ved å bruke dem vil du definitivt oppnå ønskede resultater.

Når du velger klyngevipper, bør du tenke på et merke så vel som de tilgjengelige vipplengdene og stilene. Du må matche dem med øyeformen din og effekten du er ute etter. Med disse tingene i tankene, vil du sikkert ta det riktige valget.