Ofte nok, har motedesignere bevist at de er i stand til å skape ikke bare klær eller tilbehør, men også kosmetikk. Burberry gikk på samme måte. Og dette er hvordan Velvet Foundation ble født.

Det ene er åpenbar, sier du Burberry og du ser svært karakteristiske rutemønster. Dette motivet er til stede i alle klesplagg av denne britiske motehuset. Nå vil du være i stand til å legge merke til dette mønsteret selv på en makeup stiftelse opprettet, selvsagt, med Burberry. Den rutemønster dekker pakken av Velvet Foundation, derfor vil du ikke gå glipp av dette produktet under skanning av butikkens selv i jakten på den perfekte kosmetisk. Riktignok Burberry utgjør grunnlaget er mer enn bare et tiltalende utseende av pakken. Men, mens du snakker om kosmetiske utseende. Produktet anbringes i en plast-pakke, som dekker midten av den med papp, på en slik måte, at en del av flasken inneholdende produktet, sammen med merke inskripsjonen er alltid synlig. Når det kommer til applikatoren, er det i en form for pumpe som gjør vi med feilfri utgjør fordeling. Når slått rett blir det åpent, og da snudde vi igjen bare lukke flasken og forhindre grunnlaget skjemaet spilling ut.

Burberry Velvet Foundation

Velvet Foundation fra Burberry er tilgjengelig i ti nyanser av beige og brune farger. Den utgjør grunnlaget dekker ujevnheter og jevner hudtoner. Dessuten gir denne matte utgjør behandling, på grunn av hvilken, det er ikke nødvendig i det transparente pulver søknad.

Likevel, for fet og kombinert hud kan det være feil, fordi dette kan føre til raskere hud skinner effekt. Videre ett trykk på pumpen er nok til å dekke ansiktet huden over, med sminke fundament. For å sette produktet på din hudfarge, bruker fingertuppene, klappe den kosmetiske inn i den. En sminke svamp eller en flat sminke børste kan også være nyttig i dette tilfellet.

Velvet Foundation fra Burberry omfatter ikke eventuelle fet stoffer. Putting det den andre veien, er den kosmetiske av såkalte fet-fri formel. Hva det består av, er vill rose ekstrakt som fukter, gir subtile duft og gir letthet og komfort, ikke bare av søknad, men også av seg i løpet av en dag. Med andre ord, lyset konsistensen gjør det nesten følelsesløs å føle sminke på ansiktet vårt.

Den siste informasjonen, en enkelt flaske kosmetiske inneholder 30 ml Velvet Foundation. Det anbefales å riste flasken før bruktags.