TOPP 3 øyenbrynspenner på skjønnhetsmarkedet. Følg våre favoritter!
En øyenbrynspenn er det perfekte verktøyet i hendene til enhver sminkeelsker. Om du vil at øyenbrynshårene alltid er perfekt stylet og gløder av naturlig skjønnhet, bør du velge et langvarig og presist produkt som gjør dette mulig.

Øyenbrynsstyling behøver ikke å være vanskelig. Vi har satt sammen en rangering av 3 øyenbrynspenner som hjelper deg med å lage fenomenale looks for enhver anledning. Sjekk ut våre toppvalg!

TOPP 3 ØYENBRYNSPENNER VERDT Å HA

Topp 1. NANOBROW MICROBLADING PEN

Lær mer: www.nanobrow.no
 • gir effekten av microblading
 • tegner ultratynne linjer
 • gjør brynene synlig tykkere og fullere
 • gir presist stylede øyenbryn

Dette er et produkt som ikke kan forbli ubemerket! Nanobrow er en innovativ og utrolig øyenbrynspenn, en bestselger blant vanlige forbrukere og makeup-artister verden over. Med denne øyenbrynspennen vil du være i stand til å lage tynne linjer som etterligner ekte øyenbrynshår. Øyenbrynssminken din vil bli uttrykksfull og strålende. Du kommer til å elske denne øyenbrynspennen dersom du ser etter et presist verktøy for å gjøre de naturlige øyenbrynene dine tykkere. Den enestående formelen fyller enkelt tomrom og tynne områder og gir deg den tredimensjonelle effekten alle kvinner drømmer om. Denne presisjonspennen fra Nanobrow tegner fine linjer som representerer en svært naturlig look. Du finner øyenbrynspennen i fem nøytrale nyanser, så du kommer garantert til å finne en som passer til øyenbryns- og hårfargen din. Du slipper å gå for en risikant prosedyre for å få permanent sminke. Alt du trenger å gjøre er å velge denne øyenbrynspennen for at øyenbrynene dine blir mer uttrykksfylle og livlige. Den vannfaste Nanobrow Microblading Pen lar ikke sminken din bli ødelagt. De intense pigmentene og utrolig langvarige ytelsen tiltrekker seg massene. Den gir microbladingeffekten, slik at du ikke engang behøver å forlate huset! Denne trygge øyenbrynspennen er absolutt verdt prisen.

Topp 2. ANASTASIA BEVERLY HILLS MICRO-STROKING DETAILING BROW PEN

 • lager ekstra hår
 • gir effekten av naturlig utfylte øyenbryn
 • er lett som en fjær
 • har en solid og tynn tupp

Øyenbrynspennen fra Anastasia Beverly Hills har gått viralt over hele verden. Den vannfaste formelen forblir intakt under alle værforhold. Dette vidunderlige produktet lager ekstra linjer som ser ut som dine ekte øyenbrynshår. Fyll ut brynene dine lekende lett med en av de vakre og raffinerte nyansene. Den tynne og solide tuppen er laget for å dekke tynne områder. Resultatene til denne øyenbrynspennen er usedvanlig naturlige og realistiske! Dette produktet er laget med de som ikke er fornøyde med fasongen på brynene deres i tankene. Pennen er vegansk – en kvalitet mange brukere roser den for. Du bør starte påføringen med de mest ujevne områdene og så fylle ut resten av øyenbrynene dine med utvalgt farge. Øyenbrynspennen fra Anastasia BH er alt du trenger!

Topp 3. TARTE BIG EGO DIY WATERPROOF EYEBROW MAPPING PEN

 • har en meget tynn tupp
 • linjene den lager ligner ekte øyenbrynshår
 • definerer og fyller ut brynene
 • pleier og gir brynene næring

Denne unike øyenbrynspennen gir effekten av microblading. Den glir lett over huden og maskerer alle tomrom og tynne flekker. Øyenbrynspennen farger tynne områder og sikrer fortryllende, langvarige resultater i 24 timer. Den vannfaste formelen tåler svette og flekker ikke. Det er også viktig å nevne at denne øyenbrynspennen kombinerer øyenbrynspleie og styling i ett. Sammensetningen inkluderer næringsgivende tea tree-olje og vitamin E. Øyenbrynspennen er utstyrt med en spiralbørste. Denne øyenbrynspennen er vegansk og dermatologisk testet. Den er velkjent og favoritten til talløse sminkeelskere. Om du ikke er fornøyd med hvordan øyenbrynene dine ser ut, kommer denne øyenbrynspennen til å møte forventningene dine. Rist den litt før bruk for å aktivere væsken. Børst gjennom øyenbrynene med den praktiske applikatoren. Øyenbrynspennen fra Tarte er et fantastisk profesjonelt verktøy in hendene til enhver kunde.