Hår trenger mer enn bare sjampo og litt balsam. Det er bra å behandle det litt mer intensivt av og til så du virkelig kan styrke og reparere håret, mens du samtidig forbedrer utseendet på det. Prøv en intens hårpleiehit – opplev effekten av argan med mirakelkuren NANOIL hair mask!

Nanoil Argan Hair Mask – formål

En maske basert på dyrebar Marokkansk argan bruker kraften til den beste oljen for å vinne kampen for vakkert, skinnende og sunt hår. Det er et perfekt valg uansett hvilket hårtype du har. Om du ønsker å forbedre håret ditt og vil beskytte det mot oksidativt stress, forurensning og solskader, i tillegg til å gjøre håret vakkert, næret, sunt og sterkt – bør du derfor prøve arganoljen i NANOILmasken, for det er den beste behandlingen du kan gi håret ditt.

NANOILs’ hårmaske beriket med arganolje er ideell for alle hårtyper, inkludert tynt, krusete og splittet hår. Masken er best for hår som trenger pleie og næring. Arganolje er også et bra valg for aldrende hår, og holder det sunt og livlig.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Gode nyheter!

Arganolje beskytter hårstrukturen, som gjør håret skinnende og mykt ved å lukke hårfibrene, som gjør børsting enklere og som får håret til å se penere ut enn noensinne. I tillegg inneholder den over 100 aktive ingredienser som fungerer på håret etter første bruk.

Nanoil Argan Hair Mask – ingedienser

NANOIL hårmasken er rik på arganolje, som betyr at den inneholder sunne omegafettsyrer som har fantastisk effekt på håret, med over 100 aktive stoffer, vitaminer, flavonoider og fytosteroler som reparerer håret og motvirker gråning. NANOIL arganmasken er en virkelig hårpleiejuvel som gir deg sunt, vakkert hår.

En høy konsentrasjon av vitamin E og polyfenoler gjøre NANOIL til et av de beste formene for terapi for håret ditt.

Produktet er beriket med pantenol som beskytter, forskjønner og mykner opp håret ditt, i tillegg til å øke hastigheten på reparasjonsprosessen og produksjonen av keratin i håret, som er det viktigste proteinet for lokkene dine.

Nanoil Argan Hair Mask – virkning

 • Tilfører effektiv næring til hårskaftet (fra utside og innside).
 • Den gjør håret glansfylt og silkemykt.
 • Den tynger ikke håret ned.
 • Den gjør styling av håret enklere.
 • Den har antioksidanteffekt.
 • Den hjelper med børsting og motvirker floker.
 • Den er varmebeskyttende.
 • Den lukker og mykner opp hårstråene.
 • Den reparerer hårstrukturen.
 • Den legger til volum, letthet og glans som varer.
 • Den temmer håret og gjør det mer håndterbart.

Nanoil Argan Hair Mask – resultater

Gi håret ditt antialdrende antioksidantterapi. Beskytt det mot forurensning og UV-stråling. Arganoljehårmasken dekker, nærer og styrker håret og gjør det silkemykt, glansfullt og sunt, rett og slett nydelig.

La det flytende gullet fra Marokko snu håret ditt på hodet. Opplev den uvanlige arganoljen i en dypt pleiende hårmaske som vil gjøre håret ditt bedre etter kun ett bruk! Verdsett effekten i antioksidantene, hold håret fuktig, reparer og styrk håret ditt, alltid!