Vippebøy er en av behandlingene som blir stadig mer populær. Vanligvis utføres den i skjønnhetssalonger av profesjonelle vippeartister. Imidlertid har Nanolash-merket bestemt seg for å imøtekomme forventningene til moderne kvinner. Nanolash Lift Kit lar deg utføre vippebøy hjemme. Hvordan gjør du det?

Lift- og lamineringsettet fra Nanolash

Vippebøy med Nanolash-kit – hva inneholder settet?

Nanolash-merket er velkjent for de fleste kvinner. Det har produsert produkter for vippepleie og styling i lang tid. Nanolash Lift Kit er imidlertid et produkt som helt har revolusjonert skjønnhetsmarkedet og endret kvinnenes tilnærming til vippebøybehandlingen.

Boksen inkluderer:

  • Lift – Trinn 1 – dette er et vippebøyprodukt som skal påføres først;
  • Fix – Trinn 2 – et annet produkt som påføres andre;
  • Keratin Booster – Trinn 3 – et produkt som avslutter lamineringen og gjenoppbygger strukturen til vippene;
  • Silikonstenger – det er 3 par i 3 størrelser i settet, de brukes til å gi vippene den ønskede bøyen;
  • Lift Lash Glue – en 5 milliliter lim for å feste silikonstengene;
  • andre tilbehør nødvendig for behandlingen.

Produktene kommer i form av 0,5 milliliter poser. Settet inkluderer 10 poser av hvert produkt, slik at du kan utføre så mange som 10 lamineringbehandlinger.

Nanolash Lift Kit er et komplett produkt av høy kvalitet. Enhver kvinne kan bruke det, uavhengig av alder, erfaring eller nåværende tilstand av vippene.

Å laminere vipper hjemme

Å laminere vipper hjemme med Nanolash-kitet – hvordan gjør du det riktig?

Nanolash Lift Kit er designet for å ikke forårsake problemer under bruk. Du trenger bare å huske å rengjøre vippene grundig før påføring – det må ikke være produktrester på dem. Deretter må du velge riktig størrelse på stangen og skille de øvre vippene fra de nedre.

Boksen leveres med presise instruksjoner å følge. Hele prosessen med vippebøy og laminering hjemme kommer ned til noen få enkle trinn:

  • feste stengene ved vippekanten på det øvre øyelokket med limet som følger med settet;
  • påføre Lift – Trinn 1 omtrent 1 millimeter fra vippekanten og la det virke i ca 7-10 minutter;
  • fjern produktet med en tørr applikator og påfør produktet merket Fix – Trinn 2 på samme måte – det må også sitte på vippene i 7-10 minutter;
  • fjern produktet med en fuktig applikator og avslutt behandlingen med produktet merket Keratin Boost – Trinn 3 – det må også sitte på vippene i 7-10 minutter.

Etter å ha fjernet det siste produktet fra vippene, trenger du bare å fjerne silikonstengene. Effektene av vippebøy og laminering er umiddelbart synlige. Vippene er tydelig bøyd og ser lengre og tykkere ut. De er også beskyttet mot skade og dypt gjenoppbygd.

Å laminere vipper hjemme med Nanolash-kitet

Vippebøy hjemme – hvem er det en god løsning for?

Lift- og lamineringsettet fra Nanolash er en utmerket løsning for enhver kvinne. Det spiller ingen rolle i hvilken tilstand vippene hennes er i. På denne enkle måten kan du gjenopprette og regenerere dem, samtidig som du gir dem et fenomenalt utseende.

Effekten selv kan vare i omtrent 8 uker. Dette betyr at i løpet av denne tiden trenger du ikke å bekymre deg for å bruke en vippebøyer eller påføre ekstra lag med mascara. Vippene vil se vakkert definerte og lengre ut.

Nanolash Lift Kit er trygt å bruke. Produktene er laget med naturlige og testede ingredienser. Selv eiere av sensitive øyne kan gjennomføre denne behandlingen. Det tar bokstavelig talt noen få øyeblikk og gir nesten umiddelbare resultater. Det er verdt å finne ut selv og glemme vippebøyeren din.