Ville du ikke elsket det om du kunne forbedre øyevippene dine uten hjelp fra en proff? Om du gjør ting riktig, kommer du absolutt til å kunne nyte tykke og lange vipper selv uten å bruke maskara. Først må du huske noen tommelfingerregler når det kommer til pleie av øyevipper:

  1. Unngå falske vipper – de veier ned de naturlige vippene og svekker dem.
  2. Ikke overdriv maskarabruken – akkurat som falske vipper kan maskara ødelegge vippene, noe som resulterer i at de brekker og faller ut.
  3. Bruk vippeserum – en idiotsikker måte å ta vare på øyevippene.

I dag fokuserer vi på det tredje punktet, som er pleie for øyevippene og bruk av vippeserum. Hvordan kan du velge en som virker? Et kvalitetsserum reparerer øyevippene innenfra og ut, er enkel å bruke og inneholder ingredienser av høy kvalitet. La oss presentere noen unike produkter som kan være gamechangere!

Se anmeldelsene av de 3 beste vippeserumene som vil gi utseendet ditt en helomvending og la deg elske hvordan vippene dine ser ut.

TOPP 3 VIPPESERUM – RANGERING

NANOLASH EYELASH SERUM

Dette vippeserumet gir de beste resultatene. Kvinner elsker det for å forvandle vippene deres – fra tynne og korte til lange og tykke! Dette serumet kan gjøre øyevippene opptil 50 prosent lengre på 30 dager – vi kan ikke tenke oss at noe annet produkt kan gi bedre resultater! Med dette vippemiddelet kan vi gi vippene næring og styrke dem. Hvis du bruker Nanolash Eyelash Serum, kan du være sikker på at vippene dine blir tatt vare på. Dette produktet forårsaker heller ingen irritasjoner eller allergiske reaksjoner. Formelen er laget slik at du kan være sikker på at du er i trygge hender. Serumet har blitt testet av uavhengige forskningsinstitusjoner. Ett strøk er nok til å påføre det. Selv eksperter anbefaler Nanolash. Om du vil ha maksimal vippe-forlengende effekt, er dette et must-have.

Størrelse: 3 ml

Vår vurdering: 10/10

LASHCODE EYELASH SERUM

Her er en annen mulighet for kravstore kunder som liker å være sikre på at de er i trygge hender. Lashcode forbedrer vippene fra første bruk og har vidunderlige naturlige ingredienser. Med dette vippeserumet vokser vippene dine raskere og bli sterkere. Den gir dyp hydrering og gjør vippene tykkere, slik at de ikke brekker eller faller ut. Serumet absorberes fullstendig, noe som gjør det til et helt trygt produkt. Baicalein, soya og hvetekimekstrakt eller arginin er bare noen av ingrediensene i Lashcode Eyelash Serum. Hver ingrediens gir vippene næring, selv de aller korteste. Vippeserumet er rimelig og enkelt å bruke. Det tar bare noen få sekunder å påføre det. Om du vil gi vippene dine næring og styrke dem, bør du gå for Lashcode Eyelash Serum!

Størrelse: 5 ml

Vår vurdering: 9,5/10

RAPIDLASH

RapidLash er det siste vippeserumet i denne runden. Den vil ikke være et godt valg for kvinner som vil ha lengre vipper, men fungerer godt for å reparere vippene og gi næring. Med dette serumet kan du være sikker på du ikke vil miste vipper. Formelen inneholder styrkende ingredienser og botaniske ekstrakter, for eksempel fra gresskarkjerner. Om du ikke er ute etter spektakulære resultater, kan dette serumet være et godt valg – det reparerer, gir næring og styrker vippene dine, og det vil ikke ta deg lang tid å påføre det.

Størrelse: 3 ml

Vår vurdering: 7/10

Vi håper at vurderingene av disse vippeserumene kan hjelpe deg med å velge det rette produktet slik du kan forbedre øyevippene dine hver dag.