Inflammasjon, rødhet eller synlige blodkar i ansiktet? Det er slik rosaceaplaget hud ser ut. Høres det kjent ut? Reaksjoner på nye kosmetiske produkter du bruker er et annet typisk symptom. Om huden din oppfører seg slik er det lurt å kjøpe inn de beste produktene som ikke forverrer tilstanden. I dagens oppsummering vil du få vite mer om 7 serum som huden din vil elske fra første bruk.

1. Nanoil, Anti-Redness Face serum

 Nanoil, Anti-Redness Face serum

Dette serumet er en ekte skjønnhetseliksir, høyt verdsatt av både influensere og hudeksperter. Vi er definitivt enige med dem om rosen. Dette vektløse, veganervennlige produktet asborberes raskt uten å etterlate kliss i ansiktet ditt. Om det brukes om morgenen fungerer produktet både som serum og sminkeprimer. Formuleringen inneholder en kastanjeekstrakt, som er rene himmelen for rosaceaplaget hud nettopp fordi denne ekstrakten styrker og lukker blodåreveggene for å redusere rødsprengthet og synlige edderkoppårer i ansiktet. Du vil elske effektene med en gang du bruker Nanoil for første gang. Serumet lindrer irritert hud umiddelbart takket være to ekstrakter fra linden- og sypresstre. Enda en fordel er ekstrakten fra en Ayrvedisk plante, Punarnava, som har blitt tilsatt i serumet for å motvirke tidlig aldring og rynker. Ekstra gode nyheter: flasken inneholder hele 50 ml serum til en svært god pris. Du kan lære mer på www.nanoil.no.

2. Dr. Grandel, Couperose Expert Concentrate

Et serum fra Dr. Grandel som er beriket med grønne pigmenter, som er årsaken til at produktet får de røde flekkene til å virke mindre synlige med en gang. Ingredienslisten er det som er best med dette produktet. Blant annet inneholder serumet rød algeekstrakt som styrker svake blodkar innenfra, i tillegg til lakrisekstrakt som lysner opp hyperpigmentering. Likevel er det ginkgoekstrakten som tar rampelyset som hovedkomponent fordi den gjør at sprengte blodkar blir mindre synlige og forhindrer aldringsprosessen. Denne flasken inneholder også 50 ml produkt som den forrige ovenfor, men serumet varer ikke så lenge fordi du må pumpe tre ganger for å oppnå nok produkt til et enkeltbruk.

3. Olehenriksen, Truth Serum

Olehenriksen Serum forsterker ikke bare svake blodkar, det tilfører også fuktighet og lysner opp ansiktshuden. Du vil legge merke til lindringen med en gang fordi produktet bugner over av beroligende aloe vera. Serumet inneholder vitamin C fra 5 forskjellige planter, inkludert villrose, appelsin og grapefrukt, som holder blodkarene sterke og som lysner opp pigmentflekker. Vitamin C gjør at huden eldes saktere. Serumet kan brukes to ganger daglig; det gir en fantastisk glød om det brukes om morgenen. Anmelderne forteller at det er enkelt og behagelig å bruke serumet, og at det har en deilig, forfriskende duft. Du kan kjøpe serumet alene eller som pakketilbud for en bedre pris.

4. Origins, Mega-Mushroom Skin Relief, Advanced Face Serum

Vet du om hvilke skjønnhetsfordeler sopp kan gi deg? Origins vet, og de har brukt dem i årevis. Reishisopp er et kjempekraftig virkestoff som reduserer hyperpigmentering og inflammasjon, mens coprinussoppen styrker huden så den er mindre sårbar ovenfor miljøet rundt oss. Disse ingrediensene dufter sterkt, men dette går over etter en stund. Serumet har en glatt konsistens og absorberes raskt. En annen ting vi liker med dette produktet er de tre størrelsesversjonene man kan velge i: 30, 50 og 100 ml. For å få produktet til å virke raskere kan du også prøve ut kremene fra Mega-Mushroom-kolleksjonen deres i kombinasjon med serumet.

5. La Roche Posay, Rosaliac Ar Intense Serum

La Roche Posay tilbyr et parfymefritt serum for rosaceaplaget og sensitiv hud. Det har som hovedoppgave å redusere rødhet og motvirke framtidige symptomer på rosacea. I tillegg til dette lar termalvannet i formuleringen oss berolige irritert hud etter kun et bruk. Nevrosensinet styrker huden effektivt så den er mer motstandsdyktig ovenfor miljøet. Det er ikke alltid tilfellet, men enkelte geleaktige serum bruker lengre tid på å absorberes av huden og etterlater et lag over ansiktet etter påføring. Derfor anbefaler vi deg å benytte produktet som en del av kveldspleierutinen din. Prisen er ikke helt forferdelig, med tanke på at man får hele 40 ml produkt.

6. Beaute Pacifique, Submersive Serum Paradoxe

Dette er en godbit for de som leter etter antialdrende serum fordi det inneholder intensive, dyptgående ingredienser som squalane og Chileansk grapefrøolje, som effektivt motvirker endringer relatert til aldring. Fine linjer glattes ut og nye rynker forsinkes. Serumet oppretter også et filter over huden som beskytter den mot miljøet rundt. Vitamin E i formuleringen lukker blodårene og styrker dem så de ikke er synlige på hudoverflaten. Dette serumet varer kjempelenge fordi kun tre dråper er nok til et bruk. Det er en stor fordel når det kommer til den høye prisen (likevel bra verdi for pengene).

7. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12%

Produkter fra The Ordinary er svært populære over hele verden, og dette serumet er intet unntak. Regelmessig bruk gjør at pigmentflekkene forsvinner slik at hudtonen blir jevnere. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% forhindrer at nye rynker dukker opp. Det er rennende og rasktbsorberende. Husk på å kombinere serumet med solkrem. Etter påføring kan det hende du vil kjenne en lett prikkende følelse eller litt rødhet, men dette forsvinner raskt.