Fasongen, volumet og fargen til øyenbrynene har uten tvil mye å si for hvordan hele ansiktet ser ut. Den rette øyenbrynssminken kan la ansiktet ditt se smalere ut, øynene større og blikket mer våkent.

Stilig øyenbrynslook… Hva betyr det egentlig?

Sminketrender for øyenbrynene har endret seg betydelig over årene – fra overplukkede på 90-tallet til de tykke og voluminøse brynene som er på moten nå. Kvinner i dag velger en naturlig look og… bekvemmelighet.

Semipermanent øyenbrynssminke har blitt ekstremt populært, spesielt microblading, som sikrer langvarig styling av øyenbrynene. Likevel er ikke profesjonelle behandlinger og prosedyrer de eneste løsningene for å få øyenbryn som ser spektakulære ut.

Du er sikkert kjent med klassiske øyenbrynsprodukter – blyanter, øyenbrynsskygger og pomader, men har du noen gang hørt om en øyenbrynspenn? I dag vil du lære hva en øyenbrynspenn er, hvordan du kan bruke den for å legge øyenbrynssminke og hvordan du kan få til effekten av microblading på brynene med nettopp en slik penn.

Hva er en øyenbrynspenn?

Ujevnheter og tynne områder, stykker der øyenbrynene ikke vil gro, asymmetriske øyenbryn – en god øyenbrynspenn er løsningen for disse og andre problemer. En øyenbrynspenn er et produkt som ser ut som en vanlig penn, men formelen er tilpasset hudens behov. Det er et produkt som lar deg fylle ut øyenbrynene dine presist, kamuflere tomrom, gjøre øyenbrynene dine mer voluminøse, gi dem farge og lage langvarig, men naturlig sminke.

Hvilken penn bør du velge? Vi har testet mange av dem (inkludert Anastasia Beverly Hills, Nanobrow, Tarte, Urban Decay og BeneFit), og testet holdbarheten og presisjonen deres. En øyenbrynspenn som vi anbefaler mest til både nybegynnere og proffer er Nanobrow Microblading Pen. Vi er i enstemmig enighet om at øyenbrynspennen fra Nanobrow fortjener den øverste plassen på vår liste og de beste øyenbrynsproduktene.

Nanobrow Microblading Pen

Øyenbrynspennen fra Nanobrow – produktdetaljer

Øyenbrynspennen fra Nanobrow er et innovativt sminkeprodukt. Den har en sterkt pigmentert og vannfast formel som er designet for alle hudtyper. Den tynne applikatoren, som er inspirert av microblading, lar deg fylle ut brynene dine svært presist, samtidig som du beholder den naturlige effekten. Den lar deg lage individuelle hårlignende strøk som etterligner ekte øyenbrynshår. Slik kan du gi øyenbrynene dine mer volum, gjøre dem tykkere og mer uttrykksfulle, akkurat som du vil få av microblading. Sminken din vil holde i opptil 24 timer, så du behøver ikke å beskymre deg for at den går av eller flekker i løpet av dagen.

5 grunner til at Nanobrowpennen er et must-have skjønnhetsprodukt

  1. Du kan få en effekt som ligner på microblading – du kan fylle ut tomrom med millimeterlange strøk og gi øyenbrynene dine en tøffere fasong, farge og det ultimate volumet.
  2. Du kan være sikker på at sminken din kan motstå hva som helst – den vannfaste formelen holder seg på huden selv på en varm dag eller under en intens treningsøkt. På slutten av dagen kan du vaske bort øyenbrynspennen på et blunk med en vanlig sminkefjerner.
  3. Du trenger ikke time hos skjønnhetssalongen – med Nanobrowpennen vil øyenbrynene dine se ut akkurat som om du nettopp har vært hos salongen. :)
  4. Du kan enkelt velge den perfekte nyansen for enhver hårfarge – Nanobrowpennens farger passer for både varme og kalde hudtoner. Det er også nyanser som passer til blondt, brun, rødt og svart hår.
  5. Ingen behov for touch-ups utover dagen – blyant, brynsskygge eller pomade, og den har gått av huden din? Takket være Nanobrowpennen trenger du ikke lenger å tenke på det.
presis brynspenn

Sminke med Nanobrowpennen – hvordan gjør du det?

Å definere øyenbrynene dine med en øyenbrynspenn er ikke vanskelig! Her er noen steg for å hjelpe deg med å sikre at du kan få et resultat som ligner på microblading:

  1. steg: Velg rett farge penn – Warm Blonde, Ash Blonde, Warm Brown, Dark Brown eller Espresso. Pass på at fargen matcher den naturlige øyenbrynsfargen, hårfargen og hudfargen (varm/kald) din.
  2. steg: Børst gjennom øyenbrynene dine med en spiralbørste, samt separer og style øyenbrynshårene og gi dem rett fasong.
  3. steg: Fyll ut øyenbrynene. Begynn fra den nederste øyenbrynskanten. Husk å holde pennen i en lett vinkel og å lage de hårlignende strøkene korte for et naturlig resultat. Om du har tomrom i øyenbrynene dine, kan du fylle dem ut med pennen. Unngå å få områder som er for mørke eller for tykke. Mens du tegner de hårlignende strøkene må du alltid følge hårenes naturlige vekstretning. Vær oppmerksom på at hårene vokser i forskjellige retninger avhengig av hvor i brynet de er (innerst, i midten og enden).
  4. steg: Fikser øyenbrynene. For å holde øyenbrynene på plass kan du bruke en klar øyenbrynsgel.

TIPS: Husk at det tar til å lære å sminke øyenbrynene med en penn, så ikke mist motet om du ikke får ønsket effekt første gang. Du kan øve på baksiden av hånded ved å tegne hårlignende strøk.

Øyenbrynspennen fra Nanobrow gir pålitelig presisjon og flotte resultater som etterligner microbladingbehandlingen. Flere naturlige nyanser vil la deg velge den perfekte for å legge vakker sminke. I motsetning til hvordan det ser ut er det ikke vanskelig å tegne øyenbryn med en øyenbrynspenn, og holdbarheten går langt forbi tradisjonelle blyanter eller skygger. Ønsker du å legge langvarig, slående og naturlig sminke, alt samtidig? Sjekk ut nanobrow.no. I tillegg din den presise øyenbrynspennen finner du mange produkter som kan gjøre den daglige øyenbrynsrutinen din til yndlingsdelen av sminkeprosessen!