Brynsblyanter lar deg raskt fikse utseende til øyenbrynet ditt. Likevel, det vil ikke være mulig hvis produktet ikke er holdbart eller presist. Hvordan velge den beste, når det er så mange ulike alternativer tilgjengelig på skjønnhetsmarkedet? For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet en liste over de 5 beste brynsblyantene som nyter høy popularitet. 

Bryn burde alltid være fremhevet, men husk på at de bør se naturlige ut. Overdrevne øyenbryn kan se ganske rart ut, og det er ikke så rart, fordi det ser ikke bra ut. Sjekk ut rangeringen vår, og gjør øyenbrynene dine som en profesjonell sminkør! 

TOPP 5 BRYNSBLYANTER VERDT Å MERKE SEG 

1. Nanobrow Eyebrow Pencil 

Hvis du verdsetter ultra-tynne og presise brynsblyanter, så kan du ikke overse denne. Nanobrow Eyebrow Pencil er en stor hit innenfor skjønnhetsindustrien. Denne profesjonelle brynsminke blyanten er ekstremt holdbar, solid og enkel å bruke. Den raffinerte spissen har alltid riktig hardhet, fordi den ikke trenger å spisses. Den fremhever alle slags øyenbryn, slik at de alltid ser naturlig vakre ut. Drømmer du om perfekt formede øyenbryn, uten en grotesk effekt? Da kan du ikke finne noe bedre enn denne! Den perfekte hardheten til spissen vil fungere godt med fjær-metoden, som definerer den nedre og øvre kanten, eller dekker hele brynet med farge. Velg en tone som du vil forelske deg i, blant de fire tilgjengelige. Den velvet-aktige formulaen glir jevnt over huden, tegner inn ekstra hår, og fyller alle uønskede hull uten å sverte, eller minske i intensitet i løpet av dagen. Produktet sikrer fabelaktig sminke og fantastiske resultater! Perfekte bryn ned til hver minste detalj? Ja, det er utrolig enkelt. Nanobrow Eyebrow Pencil er et høyt elsket produkt, verdsatt av profesjonelle sminkører. Gjennomtenkte farger, presis spiss, komfortabel applikasjon, og selvfølgelig spektakulære resultater – alt dette kan oppnås med denne blyanten.

2. Benefit Cosmetic Precisely My Brow 

Denne fantastiske, automatiske brynsminke blyanten lar deg oppnå drømmeaktige effekter. Den har en innebygd presisjonsbørste som skiller hårene uten problemer, og holder dem på plass hele dagen. Noen få enkle bevegelser er nok til å kamuflere sparsomme områder, og skape tredimensjonale resultater. Den uttrekkbare applikatoren lager ekstra tynne linjer som etterligner ekte hår. Du kan velge mellom hele åtte intense farger! Det er også en børste dedikert til å blande ut med i settet, slik at du kan oppnå en mest mulig naturlig effekt. Brynsminke trenger ikke å være vanskelig! Husk at den beste øyenbrynsformen er den som ser subtil ut. Tegn ekstra hår på de områdene som trenger det, definer deretter buene, og marker dem langs den naturlige formen. Maksimalt fyldige øyenbryn på et øyeblikk!

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil 

Denne tynne brynsblyanten har stjålet hjertene til mange brukere. Den alltid nøyaktige spissen er 0,9 mm og kan trekkes ut av lokket. Den farger buene perfekt, fremhever, og fyller dem inn med en av de vakre nyansene, og former dem riktig for dagen. De delikate linjene ligner naturlige øyenbryn. Den solide spiralbørsten lar deg dosere riktig mengde pigment, og gir et fantastisk utseende til enhver anledning. Den vanntette #Bomb Brows blyanten kan fås i åtte ulike farger. Viktigst av alt er at produktet tilbyr både brynstyling og pleie i ett. Den rike formulaen er satt sammen av en blanding av vitamin E, castor olje og kokosnøttolje. Dette produktet gir effekten av permanent makeup!

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat 

Tykke øyenbryn rett fra et motemagasin? Den enkleste oppgaven i verden! Denne blyanten gjør det enkelt å oppnå perfekt formede øyenbryn som holdes på plass! Den er tilgjengelig i åtte nyanser som passer til alle typer øyenbryn. Brow Cheat grer brynet perfekt på plass, og fremhever selv svært lite samarbeidsvillige buer. Resultatene varer hele dagen, uten behov for å legge sminken på nytt. Dette magiske produktet fyller ut hull og flekker, øker den naturlige glansen, og definerer øyenbrynet nesten helt uanstrengt! Fremhevet skjønnhet på bare et øyeblikk! Det er mulig takket være Brow Cheat!

5. Dior Backstage Diorshow Brow Styler 

Brynsblyanten fra dette ikoniske merket fremhever brynene med maksimal presisjon. Den uttrekkbare, veldig tynne blyanten, fyller dem på steder som trenger kamuflering, og skaper tredimensjonale effekter. Den er laget for alle typer sminke-looks – fra naturlig, til dristig og uttrykksfull. Den kommer i svært subtile nyanser, slik at den lett matcher ansiktstrekkene dine, og skaper profesjonelle, stilige sminke-looks hver gang du bruker den. Bare gre brynhårene oppover for å fremheve øynene dine, og fyll deretter hele brynene med fine strøk. Bland blyanten litt ut med en raffinert børste. Og ferdig! Dior blyanten er ikke den billigste, men den er verdt å investere i.