Den beste øyenbrynssåpen? Sjekk ut våre favoritter blant de mest anbefalte øyenbrynssåpene
Ser du etter den beste øyenbrynssåpen? Hvordan kan du velge det mest pålitelige produktet? I dag skal vi endelig svare på disse spørsmålene. Vi har samlet de mest populære og anbefalte øyenbrynssåpene for å gi deg de beste sminkeresultatene. Bli bedre kjent med dem og velg din favoritt.

BESTE ØYENBRYNSSÅPER

Hvilken øyenbrynssåpe anbefaler du? Dersom du ofte stiller dette spørsmålet på forumer online og lurer på hvilken øyenbrynssåpe du bør velge, er vi her for å hjelpe. Her er de beste såpene som er tilgjengelige på markedet nå. Ta en titt, møt vinneren og… løp og kjøp!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap; Den beste øyenbrynssåpen

Størrelse: 30 g

RATING 10/10

Nanobrow Eyebrow Styling Soap Dette er uten tvil den beste øyenbrynssminken på markedet. Den har en fin og innovativ gel-aktig formel som ikke trenger vann for å aktiveres! Du får et godt øyenbrynsprodukt som er klart til bruk med én gang. En stor beholder, en praktisk spiralbørste er inkludert, nydelig innpakning, problemløs påføring… Ikke rart at den er så populær! Visste du at du kan bruke såpen både alene eller som base for farget øyenbrynssminke? Dette gir effekten av fullere og mer definerte øyenbryn. Denne øyenbrynssåpen gir også effekten av laminerte øyenbryn. Glem alt om hvor brysomt det er å blande såpe med vann – denne øyenbrynssåpen kan brukes når som helst og hvor som helst, og den har alltid perfekt konsistens. Den holder lenge og gir ingen ubehagelig, stram følelse på huden, den klumper ikke og etterlater heller ikke et hvitt belegg, noe man ofte ser med vannbaserte såper. Og resultatet? Som om du akkurat har vært hos skjønnhetssalongen! Gratulerer til Nanobrow for å lage den beste øyenbrynssåpen!

Nanobrow Eyebrow Soap – hvor kan du kjøpe det?

Du kan kjøpe denne såpen hos mange online parfymerier, forskjellige nettbutikker og på merkets offisielle nettside: www.nanobrow.no

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax – en øyenbrynssåpe som anbefales ganske ofte

Størrelse: 8 g

RATING 9/10

Anastasia Beverly Hills er et verdenskjent merke, hovedsakelig for sin gode øyenbrynssminke. Det er altså ikke uten grunn at en av de beste øyenbrynssåpene er produsert av dette merket. Dette måtte bare komme høyt opp på lista vår. Brow Freeze Styling Wax er en høyt anbefalt øyenbrynssåpe som med sin voks-aktige formel er ganske uvanlig. Den kombinerer vanlig øyenbrynssåpe med voks. Fungerer denne løsningen? For mange jenter, ja, selv om noen mener at øyenbrynssåpen fra Anastasia BH ligger for tungt på de fine og delikate øyenbrynshårene. Men man må innrømme at den gir øyenbrynene en nydelig glans. Såpen sitter også på svært lenge. Det er synd at man kun får så lite produkt for den høye prisen… Men blir det ikke raskt slutt på alle gode ting?

Anastasia Beverly Hilss brow soap – hvor kan du kjøpe det?

Du kan kjøpe denne såpen på nett og i mange parfymerier.

3. West Barn Co. Soap Brows And Prep Mist – en populær øyenbrynssåpe

Størrelse: 25 g

RATING 8/10

Det påstås ofte at denne ofte anbefalte øyenbrynssåpen ble så populær fordi det var en av de første på markedet. Det fanget oppmerksomheten som en nyhet i skjønnhetverdenen. Nå til dags, selv om vi fremdeles elsker den, ville vi antageligvis valgt andre såper med bedre formler og ytelse. Styler egentlig denne såpen øyenbrynene godt i det hele tatt? Absolutt: du kommer til å like hvor godt den holder. Men den lille beholderen og den høye prisen gjør den ikke veldig budsjett-vennlig. I tillegg må såpen blandes ut med en spesiell prep mist før den kan brukes til styling av øyenbrynene, noe som viser seg å være en ekstra utgift. Likevel anbefales denne øyenbrynssåpen siden den er rik på fuktighetsgivende ingredienser.

WEST BARN eyebrow soap co – hvor kan du kjøpe det?

Du kan kjøpe WEST BARN CO øyenbrynssåpe i butikker og hos online parfymerier.

4. Tood Turn It On Brows Soap – en god øyenbrynssåpe

Størrelse: 57 g

RATING 7/10

Dette er en ganske imponerende øyenbrynssåpe av høy kvalitet. Den anbefales ikke fullt så ofte som andre såper, som for eksempel de fra Nanobrow eller Anastasia, men man må innrømme at den får gode tilbakemeldinger på sosiale medier. Populariteten har falt betydelig ettersom Tood Turn It On Soap Brows må fuktes med vann før bruk. På den andre siden kommer produktet i en stor beholder, så du har nok til mange måneder! Såpen har også en kort, men rik formel. Den holder godt, men kan ligge ganske tungt på brynene. Metallbeholderen kan resirkuleres og bildene på den er laget med miljøvennlig maling, så det er ypperlig for de som liker miljøvennlige produkter. Du kommer nok ikke til å sette pris på at du kun får såpen, uten medfølgende spiralbørste, og denne må kjøpes separat.

Tood Turn øyenbrynssåpe – hvor kan du kjøpe det?

Vi har ikke sett den i butikker, men vi kan anbefale å kjøpe den på nett.

5. Makeup Revolution Soap Styler – noenlunde anbefalt øyenbrynssåpe

Størrelse: 5 g

RATING 6/10

Øyenbrynssåpen fra Makeup Revultion kan temme øyenbrynene dine i timevis. Selv om det ikke er den mest anbefalte øyenbrynssåpen, fortjener den en plass på listen vår. Den gjør øyenbrynene dine elegante, gir litt ekstra volum og styler hårene, selv om resultatet ikke varer hele dagen, spesielt etter en intensiv treningsøkt. I tillegg må formelen aktiveres med vann, men det er likevel en såpe som anbefales. Den var ganske populær før de elegante og brukervennlige gel- og voks-aktige såpene kom på markedet. Du tenker nok at den i det minste er rimelig, men dessverre er prisen svært høy for størrelsen på produktet.

Makeup Revolution øyenbrynssåpe – hvor kan du kjøpe det?

Du kan kjøpe øyenbrynssåpen fra Makeup Revolution på nett og i butikker.