Ingenting gjør en kvinne mer lykkeligere enn hjemmelaget kosmetikk, spesielt gjort på egen hånd. Og det er enda bedre, når den kosmetiske er mineral, noe som betyr at det er trygt for huden. Lær hvordan du kan lage din egen mineral øyeskygger i ditt hjem.

Hva er mineral kosmetikk?

Som navnet taler for seg selv, mineral kosmetikk utgjør bare av mineralstoffer og andre naturlige ingredienser. Disse kan være sink oksid, glimmer, uorganiske fargepigmenter, alcium karbonat, silke pulver eller silika. På den annen side bør denne typen produkter som ikke består av konserveringsmidler, oljer, silikon eller kunstige farger. Hva er mer, mineral kosmetikk har en form enten av pulver eller harde masser. I dette andre tilfellet er disse også kalt komprimerte kosmetikk. Disse er tilgjengelige i forskjellige farger, og har fått ulike nivåer av metning og styrke eller maskering. Videre mineral kosmetikk, dersom den oppbevares riktig, karakter med ubegrenset utløpsdato.

Mineral eyeshadows (3)

Hvordan velge riktig nyanse passer huden din tone? For eksempel, er det mulig å bestille testere med børster, siden det finnes spesielle applikatorer gitt for mineral kosmetisk bruk. Dessuten bør disse produkter kan brukes i dagslys. I en sak, at man ikke kunne finne egnet skygge, er det tilrådelig å blande to eller tre kosmetikk sammen. Videre kan mineral kosmetikk brukes både med bruk av vann og uten det.

Det er verdt å nevne, gjør at mineral kosmetikk ikke forårsake allergiske reaksjoner, og ikke tilfelle noen irritasjoner. Dette er helt trygt å bruke. Hva mer er, er mineral kosmetikk spesielt anbefalt for de menneskene som har fått allergiske, akne og sensitiv hud. Men i begynnelsen av mineralet kosmetisk bruk kan man legge merke til, i ansiktet, utseendet på noen små flekker. Likevel, dette er helt vanlig reaksjon i ansiktet på den nylig brukt produkt.

Mineral øyeskygger  Gjør det selv

Mineral eyeshadows (2)å lage egne mineral kosmetikk du trenger ingredienser som er lett tilgjengelig på internett salg eller ved kjemiske engros-tallet. Å lage din egen stiftelse, kjøpe: 3 te skjeer mikronisert titandioksid, en teskje og en halv av magnesiumstearat og en halv av en teskje av vismut oxychloride. Ingrediensene er ansvarlige for duft og passende konsistens er: en teskje av jojobaolje og noen dråper av din favoritt essensielle olje. For å lage en farge forberede: to skjeer av pigment og to og en halv teskje av glimmer. Bland grundig basisingredienser. Deretter gradvis legge fargerike og smaksstoffer, men husk å starte med pigment. På slutten, legge komponentene ansvarlig for konsistensen av dine nye øyeskygger. Igjen, bland concoction grundig og plass i beholderen av dine valgtags.