Hydrolates vise seg å bli svært populære kosmetiske i en daglig omsorg for tørr, akne og sensitiv hud. Hvorfor er de så fantastiske i å jobbe? Forbered en hjemme og se selv.

Hydrolates 2

Hydrolates, også kalt blomst eller plante vann er vann som er opprettet som biprodukt av de essensielle oljer produksjon. Vanligvis biprodukter er vanligvis forbundet med nest beste kvalitet eller med noe helt ubrukelig. Når det kommer til hydrolates, kan man ikke være mer feil. Hydrolates har lignende pH-nivået i vår naturlig hud pH-nivå. Hva mer er, har hydrolates fikk veldig delikat duft. Videre er disse brukes med fremstillingen av kremer, lotions, såpe hvori erstatte vannfasen. Videre kan disse også anvendes som en styrkende eller duft tåke.

Egenskapene til hydrolates er ganske variert

Disse er tilskrevet med fuktighetsgivende, utjevning og nærende egenskaper. Hva er mer, mens de bestemmer seg for å kjøpe en, er det avgjørende å plukke hydrolates som samsvarer med huden behov. Videre allergikere er fri til å ta nytte av de biprodukter siden disse er helt trygge og delikat i arbeidslivet.

Damask rose, også kjent som Rose of Castilla

Hydrolates laget av kronbladene av denne blomsten er svært populære, og deres egenskaper er viden kjent blant kosmetologer og kosmetologer over hele verden. Den damask rose hydrolates fukte tørket huden, rense og forbedre blodsirkulasjonen i tillegg. Bomull pads dynket med dette produktet letter hevelser og mørke ringer under øynene. Ganske likeledes arbeide oransje hydrolates. I tillegg denne typen blomst vann firmaer og lysere hudfarge. Når det kommer til hår, bør disse sprayes med hydrolates hvis man ønsker å ha det behagelig duft lindrende hele dagen lang.

Hamamelidis vann

Dette hydro er ervervet fra blomster eller hamamelididae treet. Først av alt, renser den og krymper porene. Videre regulerer det serum produksjon og forbedrer blodsirkulasjonen. Når det kommer til anti-inflammatorisk egenskaper, i dette tilfellet kan man dra nytte av lavendel hydrolates.

Både lavendel og rose hydrolates fukte, lindrer irritasjon og hjelpe tørket hud. Å hårfjerning prosessen er det anbefalt å bruke bluebottle hydrolate, og for solbrenthet allerede nevnt hamamelidis vann.

Hydrolates-category

Hvordan bruke hydrolates?

For det første, sjekk om lukten av de spesielle hydrolates ikke er for sterk. Hvis svaret er positivt, er det anbefalt å blande den med vann. Denne typen prosedyren anbefales spesielt når man har hud allergier. Dernest bør de hydrolates være sprikende over ansiktet, halsen og brystet hver morgen.  I et tilfelle av unskillful søknad, kan det overskytende av blomst vann fjernes med en vev

Hvordan lage din egen hydrolates?

Du trenger: en stor pott, en liten bolle, isbiter, urter og blomster

Forberedelse:.Sett inn i stor pott noen grener av sambucus, roseblader, lavendel blomster, mynteblader og rosmarinus. Anleggene skal være dekket med vann. I midten av potten, plasserer liten bolle på en slik måte å hindre hvis den ikke berører vannet – det er fortsatt den dampkoking. Varm opp vann, og når det begynner å dampe (prosessen med lindrende eteriske oljer), sette en cover på potten. Plasser isbiter på forsiden av potten. Vår hydro kommer til å kondensere i bollen. Til slutt, hell blomst vann fra bollen inn spesialbeholder hvor du ønsker å lagre din hjemmelagde hydrotags.