La oss gjette: du liker å varmestyle håret ditt, men du er også bekymret for at du etterhvert vil ende opp med ødelagt hår? Det er ikke noe vits å bekymre seg om at de daglige skjønnhetsrutinene dine fjerner fuktighet og glans fra håret så lenge du har Nanoil Heat Protectant Spray. Se hvor lett det er å beskytte håret ditt med bare en temperaturspray.

Sprøtt, tørt og splittet hår viser tydelig og klart at bruk av varmestylingsredskaper ikke fungerer bra for deg. Hva kan gjøres for å gjenopplive de stressede hårstråene dine?

Sterkere hår med Nanoil Heat Protectant Spray

Denne fantastiske varmebeskyttende sprayen fra Nanoil gjør mer enn bare å fjerne varmen fra håroverflaten. Faktisk har dette produktet enda et ess i ermet! Først og fremst tilfører sprayen næring, som gjør hårstråene sterkere og hjelper dem med å reparere seg raskere. For det andre er Nanoil Heat Protectant Spray i stand til å gjøre håret sunt og friseringen enklere, så den varer hele dagen.

Nanoil varmebeskyttende spray for hår

Perfekt formulering

På grunn av nøye utvalgte komponenter lar Nanoil Heat Protectant Spray deg skape perfekte og glansfylte frisyrer i tillegg til å holde lokkene beskyttet mot negativ påvirkning fra sterk vind, frost og sollys. Pantenol som også kalles for provitamin B5 er i stand til å tilføre fuktighet og næring fra innsiden. Bortsett fra pantenolet inneholder denne temperatursprayen også en spesiell antioksidant – nemlig vitamin E. Denne sprayen vil gi deg glatte og beskyttede hårstrå som trollbinder alle rundt deg med glansen sin. Bare spray produktet i håret ditt og ta tak i favorittredskapet ditt for å arrangere håret ditt i frisyrene som passer deg best.

Beskyttelse mot skader fra høye temperaturer

Beskyttelsen fra Nanoils temperaturspray er veldig imponerende fordi den ikke lar temperaturer på opp til 220 grader Celcius ødelegge håret ditt! Den er i stand til å beskytte slik fordi den oppretter en usynlig og vektløs barriere på håroverflaten. Den samme barrieren holder på fuktighet i hvert hårstrå, som effektivt forebygger mot tørrhet, sprøhet og tap av fargeintensitet. Det er derfor det er verdt å bruke Nanoils varmebeskyttende spray hver gang du skal bruke varmestylingredskaper.

Hvorfor Nanoil Heat Protectant Spray?

Om du er lei av å bruke mange forskjellige hårprodukter for å skape frisyren du ønsker kan du erstatte alle av dem med bare ett produkt. Vet du hvilket? Du har rett – det er Nanoil Heat Protectant Spray. Med kun en sprayflaske kan du beskytte, glatte ut, tilføre fuktighet til og temme uregjerlige hårstrå, som gjør det mye lettere å skape hårfrisyrene du ønsker. Denne fantastiske Nanoilsprayen gir deg elastisk hår som reflekterer sollyset. Den er til og med i stand til å beskytte fargebehandlet hår mot blekning.

Nanoil varmebeskyttelse spray

100% beskyttelse med Nanoil

Nanoils varmebeskyttende spray er et livsviktig produkt om du har lyst på sterkt og glansfylt hår. Når du bruker den før varmestyling vil håret ditt:

  • beskyttes mot høye temperaturer
  • slutte å floke seg til
  • ikke lenger plages av statisk elektrisitet eller krusing
  • bli lettere å sette opp eller style
  • få det glansfulle utseendet tilbake
  • reparere seg raskere

Bare bruk sprayen fra Nanoil rett før du føner, retter eller krøller håret for å gi det 100% beskyttelse mot høye temperaturer og skader forårsaket av varme. De gode nyhetene er at Nanoil gir deg alt dette uten at du må betale i form av tapt volum. Du tror også kanskje at Nanoil Heat Protectant Spray kun fungerer når det sprayes i fuktig hår. Det viser seg at du også kan bruke den i tørt hår når du vil beskytte det mot solen.

Finn ut mer om effektene og egenskapene ved å besøke den offisielle Nanoilnettsiden på nanoil.no. Oppdag andre hårpleieprodukter og skap din egen unike og fullstendig skreddersydde behandlingsplan med produkter fra Nanoil.