Perfekte vipper er vippene du kan se fra lang avstand. De fremhever øynene og bringer frem skjønnheten deres. Dessverre er kvinners vipper som regel ikke så imponerende. Nanolash DIY Lash Extensions er punktvipper som kanskje er en av løsningene. Er dette produktet verdt å prøve?

Hva forårsaker skjøre og korte vipper?

Mange kvinner sliter med vippene sine – det vi mener med dette er at de ikke har ønsket lengde eller tykkelse. Som regel er det heller motsatt, fordi kvinner ofte klager på at de naturlige hårstråene er skjøre, tynne og til og med lag med maskara gjør lite.

Kvinner har også ofte problemer med at vippene deres mister farge, noe som er forbundet med genetiske faktorer som skjønnhetstyper, men også noen dagligdagse aktiviteter og skjønnhetsprodukter. Å la sminkerester sitte på vippene eller å konstant bruke vippe-extensions kan også misfarge vippene.

For å være ærlig er det mange ting som kan svekke vippene. Å overbelaste dem kan forårsake tap av vipper og tomrom i vippene. Selv intensive vippeserum og balsamer kommer ikke til å fikse årevis med forsømmelse og skader.

falske vipper

Hvordan sette på vippe-extensions uten å tynge ned vippene?

Frem til nylig var det umulig å gjøre voluminøse vippe-extensions selv. Falske vipper gikk ofte av når du minst forventet det, mens profesjonelle vippe-extensions fra en salong kunne forverre de naturlige vippene.

Heldigvis har merket Nanolash kommet alle kvinner til unsetting med DIY Lash Extensions – et produkt som løser vippe-problemer uten å forårsake skade på de naturlige vippene.

DIY punktvipper fra Nanolash lar deg lage alle typer vippe-stiler du ønsker på bare 10 minutter. Du bare:

  • påfører bonderen på vippene og venter i 30 til 60 sekunder til limet blir klebrig.
  • tar punktvippene og setter dem nederst på vippene, 1 mm unna hårroten.
  • gjør ferdig prosessen med sealeren og fjerner det klebrige laget.

Det er alt du trenger for å raskt sette på vippe-extensions uten å skade vippene dine. Punktvippene DIY Eyelash Extensions fra Nanolash gjør det mulig!

vippeextensions

DIY Lash Extensions – sett på punktvipper på 10 minutter

De falske punktvippene DIY Lash Extensions har blir designet for å tilfredsstille den moderne kvinne – 36 punktvipper kommer i 3 størrelser (10 mm, 12 mm, 14 mm) og 8 stiler. Merket har også et DIY vippe-extensionssett som inneholder:

  • Nanolash bonder (lim)
  • Nanolash remover
  • Nanolash vippepinsett
  • Nanolash sealer

Produktene inneholder 5 milliliter hver og kommer til å vare lenge, akkurat som punktvippene. Én behandling krever ca. 4 eller 5 punktvipper, så pakken burde være nok til 4 ganger.

DIY Lash Extensions er punktvipper som du kan sette på selv, og de vil holde i 5 dager. Du behøver ikke å ta dem av før du legger deg. Når du skal fjerne dem vil du oppdage at det kun tar et øyeblikk.

Takket være de mange stilene kan du sette på Russian Volume-vipper eller en mer delikat, hverdagslig look. Du kan sette på og style DIY Eyelash Extensions til du får ønsket resultat.

Nanolash punktvipper for egenbruk – velg produkter som gir ønsket resultat!

DIY Lash Extensions tilhører absolutt blant premiumproduktene. Dette er lette punktvipper for egenbruk. Det tar kun 10 minutter og de blir sittende i opptil 5 dager.

Bland gjerne punktvippene for å lage vippestilen du virkelig liker. De perfekte vippene fra Nanolash kommer til å funke for enhver anledning.