Hva er det håret ditt egentlig trenger? Pleie, gode næringsstoffer og beskyttelse. Alt dette får du fra arganolje, en naturlig behandling for sunnere hår. Nå får du arganolje tilgjengelig i en lett, to-faset balsam fra Nanoil.

nanoil argan hair conditioner

Det er ikke uten grunn at arganolje har blitt så populært innen hårpleie – det er en av de sunneste oljene i verden. Kaldpresset, uraffinert arganolje inneholder så mye som 100 ulike næringsstoffer. En balsam med arganolje er en vitaminbombe som gjør håret sunt og vakkert igjen.

Nanoilbalsam med arganolje

Dette er den vanligste oljen i hårpleieprodukter – den styrker, beskytter og gjør håret vakrere. Både den varmebeskyttende effekten og de antioksiderende egenskapene har gjort oljen legendarisk. Den er rik på essensielle omegafettsyrer, mineraler og fytosteroler, i tillegg til en ingrediens som virker som en naturlig UV-beskyttelse. Finnes det noe bedre å bruke i en balsam?

Gode nyheter: Nanoil Argan Hair Conditioner kombinerer arganolje med lakserolje, noe som forsterker den beskyttende effekten, nærer håret og tilfører fuktighet, i tillegg til at håret gror raskere, og hodebunnens pH-balanse forbedres.

nanoil HÅRBALSAM MED ARGAN

Nanoil Argan Hair Conditioner

Denne brilliante duoen gjør Nanoilbalsamen til det perfekte valget når du ønsker skånsom og effektiv hårpleie, men også silkemykt hår takket være de lette silikonene som mykgjør håret. Dette er den beste balsamen som benytter seg av de naturlige effektene fra arganoljen. 

Fordi den er så lett virker ikke balsamen tyngende på håret, og den blir absorbert straks den påføres. Den to-fasede sprayen dekker hvert hårstrå, har mange fordeler og er svært enkel å bruke.

Hvilke effekter kan man forvente av Nanoil Argan Conditioner?

Den gode nyheten er at du ikke må vente lenge før du ser resultater. De kan du faktisk se med en gang, håret ditt ser flottere ut allerede etter første påføring. Det gjør ikke bare håret enkelt å håndtere og gre, den vil også:

  • forhindre flokete, statisk og brusete hår.
  • nære håret innenfra, styrker og hydrerer.
  • mykgjør håret og gjør det slitesterkt.
  • forbedrer hårets farge og glans.
  • beskytter mot varmeskade.

Dette er det beste alternativet for hår som trenger å piffes opp. Nanoil Argan Conditioner dekker hvert hårstrå, gir håret næring og lukter fantastisk. Den hjelper håret med å holde på fuktigheten og har en god effekt på hodebunnen.

Ikke tro at håret kommer til å reparere seg selv og bli supermykt uten at du hjelper det på veien. Ta saken i egne hender – velg balsam fra Nanoil beriket med arganolje. Håret ditt fortjener det beste!

Mer informasjon på www.nanoil.no