Forurensning, smog, røyk, sol… Slik bor i en stor by ser ut. Har vi noen beskyttelse fra disse fryktelige truslene som lurer og venter på å angripe vår dyrebare og sart hud i ansiktet? Det ser ut til at svaret er positivt. Her kommer Clarins merkevare og sitt lys, urban, multi-beskyttelse solkrem SPF 50, V Plus Anti – Forurensing. Clarins til unnsetning!

Den første informasjonen for å nevne, produktet er ment for normal, tørr, kombinasjon og fet hud omsorg. UV Plus Anti – Forurensing gir beskyttelse mot solens stråling, frie radikaler og alle slags andre forurensende stoffer. I tillegg sikrer kremen huden mot dannelsen av misfarging, rynker, arr, samt de første tegn på aldring av huden. UV Plus Anti – Forurensing fra Clarins er anbefalt å hver dag søknad sammen med de andre farge produkter eller ansikt hudpleie kosmetikk-.

UV Plus Antш-2

I sammensetningen av UV Plus Anti  Forurensning man kan finne økologisk sanicle ekstrakt og cantaloupe melon ekstrakt. Det første anlegget er anerkjent av sine medisinske og helbredende egenskaper. Den inneholder essensielle oljer og saponiner som er av antibakterielle maur anti-inflammatoriske egenskaper. Videre sanicle ekstrakt lar sårene raskere helbredelse og lindrer irritasjoner. Når det kommer til cantaloupe melon ekstrakt, reduseres de første tegn på aldring av huden samt eliminerer hud feil forårsaket av de skadelige ytre faktorer. UV Plus Anti – Forurensing består også av høy solkrem SPF 50 som beskytter vår hudfarge fra solstråling-.

Nå, noe om utseendet på UV Plus Anti  Forurensning fra Clarins. Dette produktet er stengt i en hvit flaske på 30 ml kapasitet. Hva er mer, det er tre nyanser tilgjengelig på markedet: Transparent, Rosy Glow og Rettferdighet. Et annet problem, er produktet lett å påføre og er rask til å bli absorbert. Videre betyr det ikke forlate hvite flekker på hudfarge, og ikke utsette tørre epidermis deler. Det er også lurt å bruke en skrubb på forhånd, slik at UV Plus Anti – Forurensing praktisk absorpsjon og anvendelsetags:.