Frodige, sunne og herlig lange vipper – alle kvinners drøm. Drømmen om utrolige vipper og vakker øyensminke går i oppfyllelse i dag takket være Lashcode maskara. Lashcodes innovasjon og unikhet ligger i dens evne til å levere både forbløffende sminke og næring i dybden, og gjør vippene perfekte dag for dag.

Lashcode tilnærmer seg temaet vippesminke og pleie mesterlig. Det finnes ikke noe kompromiss. Alt må være perfekt: en ergonomisk, ideelt formet spiralkost; pudderaktig og ikke klissete formel; ultrasvarte pigmenter; pleiende ingredienser som gir vippene en form og lengde de aldri har opplevd før.

Lashcode maskara tilsvarer en kilde til pleiestoffer av høy kvalitet. Sammensetningen er en behagelig overraskelse og – la oss være ærlige – går forbi alle andre maskaraer med sjumilssteg. Den innovative formelen – basert på ingredienser av beste kvalitet – viser seg å være en suksess: sikrer riktige stoffer for å gjenopprette vippenes tilstand og forbedre utseendet.

Lashcode maskara er sammensatt av:

  • Vitamin E – en naturlig antioksidant.
  • Arginin – reparerer og styrker lipidbarrieren og forbedrer vippeveksten, samtidig som det blokkerer hårtap.
  • Panthenol – har pleiende og sterkt forskjønnende egenskaper, det glatter ut og mykgjør vippene, og øker deres elastisitet.
  • Soyafrøekstrakt – beskytter, gir fuktighet, stimulerer vippevekst, gir næringsstoffer til innsiden av vippene: proteiner, gode fettsyrer, karbohydrater, lecitin, sitosteroler mot brekking og tørrhet, flavonoider og vitamin A, B1, B2, B3.
  • Hvetespireekstrakt – gjør vippene glatte og fuktet; reparerer og holder dem glansfulle uten at fargen blekner.
  • Baicalin (Baicalin Skullcap-ekstrakt) – en rik kilde til flavonoider som har beskyttende og antioksiderende kraft. Den hjelper å holde vippene unge og spenstige.

svært god maskara LashcodeLashcode er den eneste maskaraen som intensivt regenererer og gir næring til vippene. Kraften fra vitaminer, planteekstrakter og beskyttende ingredienser skjermer mot skade. Den perfekt forlengende og fortykkende formelen får vippene til å se utrolige ut. Øynene får definisjon etter bare ett strøk med kosten. Spiralen har en form og størrelse som matcher enhver øyeform og vippetype. Den er liten, elliptisk og har tynn og fleksibel silikonbust som effektivt separerer vippene, krøller dem oppover og gir en vifte av vipper. Kosten når enhver vippe og øker volumet.

Maskaraen er ikke vannfast, men gnis ikke utover, uansett luftfuktighet. Den er flassfri over mange timer. Lashcode maskara tilsvarer beste kvalitet, verdt prisen.