Sommeren er ikke langt-off. Som en konsekvens, oftere soling og slapper av på sjøsiden opptar våre sinn. I utgangspunktet gjør soling bra for vår organisme i stand at vi gjør det med omhu. Derfor må vi huske om riktig beskyttelse mot solen. Sun Protect 50+ fra Pharmaceris er definitivt kommer til å hjelpe oss med dette utfordrende oppgave.

Som ordtak har det, «nok er nok». Tilsvarende denne holdningen gjelder soling. Generelt må en menneskelig organisme solstrålene for å være i stand til å produsere D-vitamin. Dette organisk forbindelse, i sin tur, er nødvendig for ben og hud for å fungere. Den optimale sol dose for mennesker er anslått til rundt en halv time om dagen. Det er også viktig å bli utsatt for denne perioden, men bare på dagtid. Det er verdt å huske, jo lenger vi bo ute, jo mer farlig det kan synes å være for vår helse. Lange timer med soling kan føre til dehydrering, markerer pigmentering opprettelse eller koker og hudkreft formasjon. Så hva skal man gjøre for å kombinere trygg soling med flere timer med å utsette seg for solen? Svaret er enkelt. Det er nok til å bruke den aktuelle solkrem.

Sun Protect 50+

Pharmaceris opprettet Hydro-Lipid og Protective Face Cream Sun Protect 50+. Dette kosmetisk er anbefalt for voksne og barn. Likevel er det forbudt å bruke produktet på nyfødte som ikke fyller 6 måneder. Produktet har fått høy solkrem filter – SPF 50+. Kremen er spesielt foreslått til dem som har fått mild, følsom og problematisk ansikt hud. Hovedformålet med produktet er å hindre solbrenthet, dehydrering og misfarging formasjon. Den store fordelen med Pharmaceris produkt, kan den brukes av personer som har gjennomgått ulike dermatologiske prosedyrer.

Hvordan Pharmaceris krem 50+ jobbe? Produktet reflekterer solens stråler takket være UVA og UVB-filtre inkludert i komposisjonen. Men de høye filtre er ikke de eneste komponentene som fungerer rart. Ganske viktig rolle å spille andre ingredienser i tillegg. For eksempel, titandioksid beskytter ansiktet huden fra foto-aldring, forebygger rynker og solenergi merkene formasjon. Når det gjelder Shea smør, lindrer denne komponenten irritasjoner og gir næring til huden. Hva er mer, ikke den kosmetiske ikke forårsake allergiske reaksjoner, er hypoallergene og skånsom for huden. Hva mer er, Sun Protect 50+ inkluderer ikke eventuelle fargestoffer og dufter.

Sun Protect 50+2Pharmaceris krem er å være klapp i ansiktet huden, ca 30 minutter før soleksponering. Søknaden bør gjentas hver to eller tre timer, og etter hvert bading eller svømming. Hydro-Lipid og Protective Face Cream Sun Protect 50+. har også en annen betydelig fordel som må nevnes. For det første, er det absorberes raskt. For det andre, betyr det ikke skaper hvite flekker. For det tredje, er huden vår ikke er dekket med flekker og oljete lag. Til slutt, den siste biten av informasjon om Pharmaceris produkt, en enkelt rør av kosmetisk inneholder 50 ml Sun Protect 50+ kremtags:.