Når du kjøper en makeup foundation, håper vi at det aktuelle produktet dekker alle hud feil, har for lenge og gjør vår ansiktet ser virkelig herlig. Dessverre, som et ordtak har det, håp deludes ofte de dårlige menn. Bare den del av det som produsentene hevder faktisk fungerer. Betyr det også gjelder å gjøre opp foundation fra Estee Lauder, Double Wear Stay-in-Place?

Produsenten hevder, grunnlaget holder på ansiktet i opptil 15 timer. Denne nyheten er spesielt attraktivt for de som må jobbe lange timer eller til kvinner som trenger å se perfekt for større del av en dag. Hva er mer? Når brukt, ser fundamentet som et ekstra hudlag, gir friskt utseende og gir naturlige effekter. Det endrer ikke farge, ikke danner flekker og etterlater tøyet rent (selvsagt, hvis vi ikke tørke vårt ansikt med ut bluse.) Videre bør det gi langvarig effekt og komfort av seg. Ifølge produsenten, det gir make up matte fiske. En annen stor fordel av Double Wear Stay-in-Place foundation er dens sammensetning siden den ikke inneholder fet stoffer. Som en konsekvens har dette Estee Lauder foundation ikke tette porene i huden. Åpenbart, ble produktet testet av dermatologer. Av denne grunn er de siste elementer av informasjon som nevnt er av stor betydning for dem som har oljeaktig eller kombinasjon hud. Likevel, de som kvinne, likevel, må søke matt transparent pudder.

Estee Lauder3

Hvordan søke Double Wear Stay-in-Place foundation fra Estee Lauder? I morgen, bruker vi en fuktighetsgivende eller annen krem som vi har en tendens til å bruke for våre hudpleie. Etter det, bruker vi en gjøre opp base. Takket være dette produktet, er Estee Lauder foundation kommer til å holde seg bedre. Double Wear Stay-in-Place er å bli klappet inn i ansiktet huden eller distribueres med en flat sminke børste. På slutten, bør alle mindre feil dekkes med spiss pensel concealer, som bør kombineres med stiftelsen ved hjelp av en tynn pensel eller en finger.

Estee Lauder2Den utgjør fundamentet er plassert i en gjennomsiktig flaske, og endte med en gyllen cap. Takket være fargeløs flasken vi kan se, hvor mye av kosmetiske vi sitter igjen med. Men det er synd at Estee Lauder foundation ikke har praktisk applikator eller annen form for dispenser. Ønsker å sette på sminke, har vi til ren kosmetisk i vår palme som er utvetydig med uunngåelig sløse av produktet. En enkelt flaske av den kosmetiske inneholder 30 ml av fundamentet. Når de bestemmer seg for å kjøpe Double Wear Stay-in-Place, kan man velge mellom 30 nyanser av produktet. Blant annet disse: Pure Beige, Bone, Pale Almond og Sand, Ecru. Når det kommer til konsistensen av Estee Lauder foundation, er det av semi-flytende formel, og som en konsekvens, er det lett å søke på ansiktet hudentags.