Ganske nylig, har motedesignere begynte å lage sine egne kosmetiske samlinger. Vi er oversvømmet med, for eksempel, dufter signert av skuespillere, sjampo med modellenes kvalitetsstempel, og nå kan vi kjøpe Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani. La oss se, om denne trenden ser ut til å være legitime.

Til å begynne med, hva er dette Luminous Silk Foundation, opprettet av Giorgio Armani? I utgangspunktet er dette en kosmetisk, hvor målet er å synliggjøre, selv hudtone og glatt hud. Videre inneholder det masse hvite pigmenter som reflekterer lys, gir glimt og gjøre hudfarge penere og sunnere. På grunn av den lette konsistens, er produktet lett å påføre, og ikke skaper flekker på ens ansikt. Men ved slutten av en dag, kan fundamentet være litt tørkes fra enkelte deler av ansiktet. Hva mer er, kan Armani produkt rett og slett blir enten mørkere eller av endret farge som dagen går mot slutten.

Giorgio Armani 1

Dernest bør Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani påføres med en makeup børste, som faktisk også er tegnet av samme designer. Generelt er det lurt å bruke foundation med en flat og ganske stor sminke børste. Takket være denne typen pensel, er det lettere å stemple ansiktet med sminke fundament.

For det tredje, Luminous Silk Foundation kan kjøpes i over 20 nyanser! Har noen overdrevet med det? Definitivt, er svaret negativt. Jo flere nyanser, jo lettere er det å matche det riktige med huden vår tone. Med hensyn til dette, gir Armani oss med beige, brunt, bredt spekter av kremhvitt og mange, mange flere farger av denne utgjør grunnlaget. Hvordan du velger den beste skyggen? Vanligvis prøver vi skyggen av stiftelsen ut på håndleddet. Dette er feil! Tross alt, det er vårt ansikt som skal dekkes med stiftelsen, ikke våre hender. Å ha dette i tankene, bør skyggen kontrolleres på dama eller kjeve.

Giorgio Armani 2Som en kjent motedesigner, er ganske vanlig flasken. En svart cap og gjennomsiktig pakken ikke bringe oss på våre knær. Ikke desto mindre, den store fordelen av lysende Silke Foundation er den dispenser som er i en form for pumpe. Takket være bare ett trykk, utlevere vi selve mengde av det kosmetiske som er nødvendig for å bruke et enkelt lag av sminke fundament. På den annen side, er det umulig å nå stiftelsens rester når disse holde seg på bunnen av pakkentags.