Mote stiler og trender har en tendens til å komme og gå, er dette opplagt. Sjekk ut make-up trender som kommer til å være moteriktig i løpet av våren og sommeren 2016.

Fargerike linjer på øyelokkene

I inneværende år, er neon eyelines på øvre øyelokk kommer til å være trendy. Dette er svar på de sterke farger fra øyeskygger ivrig brukt av make-up artister, spesielt på moteshow. Denne type eyelines kan påføres med en eyeliner, nødvendigvis med en matt en, selv om tykkelsen av eyelines ikke er strengt fiksert. Det er også mulig å feste allerede gjort eyelines til øyelokkene.

makeup-2016 (1)

Naturlige øyenbryn

Øyenbryn danner en slags ramme for øynene. De kan også gjøre ansiktet ser slankere eller bare lage et åpent øye utseende. Denne sesongen, overdådig og litt buskete øyebryn kommer til å være moteriktig. For å øke øyenbrynene ‘form og farge, er det tilrådelig å bruke spesielle børster eller stylizing kosmetikk. Under stilisering av bryn, kan ganske nyttig å følge produkter -. Gel, pensel, pinsett, samt, øyenbryn skygger eller øyeskygge

Eyeline på nedre øyelokk

Tykk, intensiv og fargerike eyelines malt på nedre øyelokk er nok en make-up trend av denne våren / sommeren. Den eyeline bør males fra det innerste hjørnet av øvre øyelokk for å skape, såkalte tynne flick eller pin up. Deretter fullfører linjen på indre hjørnet av nedre øyelokk. Det er viktig at de øvre og nedre linjer bør være av samme farge.

Lilla øyeskygger

Gjerne, alle ønsker å være moteriktig, likevel, er ikke alle dømt til å bære lilla øyeskygge. Bare eierne av grønne øyne vil se mest tiltalende etter å sette denne fargen på øyelokkene. Du står fritt til å bruke alle nyanser av lilla. Bruk den på den nedre og øvre øyelokk i henhold til de tidligere nevnte reglene.

makeup-2016

Godis lepper

På våren og sommeren 2016 lepper bør være fargerik, delikat og saftig. Påfør lipgloss eller leppestift i rosa, oransje eller korall farge. Du kan fylle leppene med å sette på fargeløs lippy eller bare la leppene matt.

Make-Up No Make-Up

Friskhet, naturlighet og delikatesse kommer til å bli rådende i sminke trender i 2016. Make-Up NoMake-Up er dyktig søknad av foundation og pudder på en slik måte å dekke flekker eller mørke ringer under øynene, og på samme tid, forbedre de mest attraktive funksjonene i kvinnens ansikt. Du kan fritt bruke noen merkepenn på kinnene, templer, hake og under browbone. På den annen side, er det lurt å ikke bruke store mengder av transparent eller matt foundationtags.