Det er en ganske merkbar trend i kosmetikk til økt naturlig opprinnelse substans bruk. Og denne trenden ikke bare gjelder urter. Perler og rav, for eksempel, kan også brukes i produksjon av kosmetikk. Hvorfor i særdeleshet, har slike ingredienser blir mye brukt i kosmetikk? En grunn er at, disse inneholder en rekke mineralsalter og organiske forbindelser som, i sin tur, gunstig innvirkning på tilstanden til huden.What hidden in cosmetics (1)

Når man leser en etikett av noen kosmetiske produkter, finner man at sammensetningen består blant annet av elementene slik som karbon, svovel, kalsium eller kobber. Disse oppstår hovedsakelig i mineral kosmetikk. Det som er så fordelaktig i de ovenfor nevnte elementene? For det første har fått karbon rensende egenskaper. Av den grunn er karbon også brukes som en kur i flere fordøyelsessystemet sykdommer behandlinger. Dette elementet absorberer all forurensning, talg og giftstoffer. I kosmetikk, har karbon i form av diamant pulver og kull. For det andre har fått svovel regenerering antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Det er derfor, er det brukt i produksjon av kjente såpe for akne. Dette kosmetiske renser ansikt og reduserer akne, selv om, ved begynnelsen av anvendelsen øket utvikling av akne kan være merkbar. Hva mer er, glatter svovel hud, lindrer betennelser, oxygenates huden perfekt og forbedrer blodsirkulasjonen. For det tredje tar kalsium del i kollagenproduksjon, og som en konsekvens, øker tettheten av huden. Hva mer er, dette elementet øker fukte nivå av hud, lindrer irritasjoner og lindrer betennelser. Til slutt, er kobber vår naturlig antioksidant. Det gir hjelp med regenerering av skadet epidermis. Videre tar cooper vare på huden elastisitet og nøyaktige tilstanden til blodkar.

Diamond kroppspeeling  DYI

Carbon, kalsium, svovel og Cooper er lett tilgjengelige ingredienser. Man er i stand til å fremstille hjemmelagde kosmetiske med en av de ovennevnte elementer er tatt som en ingrediens. For å gjøre diamantkroppspeeling på hjemmesiden din, forberede: en teskje av diamant pulver og fire skjeer av kroppen balsam som er av ditt daglige bruken. Bland ingrediensene grundig. Bruk denne typen peeling på ansiktet eller kroppen huden opp til to ganger i uken. Det kommer til å markere, glatt og fukte huden dinTitle:.?