nanoil Algae Hair Conditioner

Det har lenge vært kjent at alger fra havet er bra for oss. Noe som har blitt oppdaget mer nylig er hvor bra alger også kan være for håret vårt. Her er tre årsaker til hvorfor du burde begynne å bruke Nanoil Algae Hair Conditioner i din daglige hårpleierutine. Føl havets kraft, og oppnå de beste resultatene for ditt hår. 

Når du tenker på egenskapene man ønsker at en god balsam skal inneha, tenker du sannsynligvis på hvilke ingredienser den har. Jo mer naturlige og nærende ingredienser et produkt er basert på jo bedre – det kan man ikke nekte for. Men ingrediensene er ikke alt som betyr noe. Hvor enkelt produktet er å bruke er også viktig. Hvem har vel tid til å bruke en balsam som må virke i håret i 15 minutter før man kan skylle den ut? De færreste. Men… finnes den perfekte balsamen? Vi har sjekket, og vi kan med glede presentere svaret. Det ser ut til at det bare kan være én vinner, og den heter:

NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER!

Hva er det som får så mange kvinner til å velge Nanoils balsam med alger? Er det verdt å ha dette produktet på badet hjemme? Det er i alle fall flere grunner til at dette er den beste balsamen du får tak i. La oss liste opp de vktigste.

1. Nanoil Algae Hair Conditioner er en to-fasebalsam, det betyr at i tillegg til at den er svært effektiv og har flere bruksområder, så dekker den hvert hårstrå med et beskyttende og fuktighetsgivende lag, uten at det stjeler noe av hårets naturlige fuktighet.

2. Nanoil Algae Hair Conditioner er en spraybalsam, noe som betyr at påføringen er kjempeenkel og behagelig; denne måten å påføre balsam på gjør den dobbelt så effektiv sammenlignet med vanlige balsamer.

3. Nanoil Algae Hair Conditioner er en balsam beriket med alger, noe som er bevist å være svært effektiv for å nære, reparere og beskytte håret mot alt som kan skade det.

Hva er fordelene med å bruke algebalsamen fra Nanoil?

● Gjør håret enklere å gre.

● Tilfører håret fuktighet, og gjør at håret holder på fuktigheten lenger.

● Nærer håret, gjør det sterkere og mer slitesterkt.

● Etterlater håret mykt og glansfult.

● Motvirker brusete, statisk hår.

● Gjør håret silkemykt uten å gå på bekostning av volum.

● Gir UV-beskyttelse og beskytter mot luftforurensning.

● Gjenoppretter hårets naturlige skjønnhet.

En balsam elsket av alle hårtyper

På den offisielle Nanoil-nettsiden kan du lese at denne to-fasebalsamen med alger er et produkt som virkelig klarer å tilføre håret dyptgående fuktighet. Dette gjør at balsamen er perfekt for tørt, fint og uregjerlig hår. I tillegg er alger fra havet så allsidige at denne balsamen også passer for andre hårtyper, uavhengig av hvilke behov håret har. Alle hårtyper ønsker å bli behandlet med balsam, spesielt en så god balsam som Nanoil Algea.

Dette er et lett produkt som inneholde norialge-ekstrakter som er en bevist rik kilde for mineraler. De sørger for at håret er UV-beskyttet, har en antioksiderende effekt, tilfører fuktighet og reparerer skader. Balsamen kombinerer kraften fra norialgene med to andre, like potente ingredienser – lakserolje og pro-vitamin B5. Begge sørger for å ivareta hårfargen, gi ekstra glans og gjøre håret mer slitesterkt. Svært lette silikoner sørger for at håret ikke blir brusete, og at det føles mykere. Nanoil har altså en nøye gjennomtenkt sammensetning av ingredienser. 

Nanoil Algae Hair Conditioner er en eksepsjonell balsam som kommer til å tilfredsstille behovene hos alle hårtyper. Gi den en sjanse og se selv hvor snill den er mot håret ditt, og hvordan den kan forsterke hårets naturlige skjønnhet. Helt kompromissløst!