På jakt etter den beste brynsmascaraen? Følg utvalget vårt!
Mange brynsmascaratrender kommer og går. Så langt har vi måttet hanske oss med buskete bryn eller brynsbuer som børstes på uvanlig vis i tillegg til perfekte, symmetriske bryn som ble popularisert av Kardashian-søstrene. Det er derimot en ting som aldri vil endre seg: velformede og naturlig-utseende bryn. Her kommer brynsmascaraen på banen: et produkt som likner en vanlig mascara, men som er utstyrt med en mindre og mer presis spolebørste.

Velg din favoritt brynsmascara!

En mascara til øyenbrynene dine er livsviktig om du vil at de skal se perfekt stylede, fyldige og mer vakre ut. Hvordan velger man den beste? Vi har gjort det for deg – møt de vanligste utvalgene fra skjønnhetsmarkedet, testet av våre kosmetikkeksperter. De brukte flere uker med bruk av ulike brynsmascaraer og rangerte ytelses- og holdevnen og effektene. Nå er det din tur – sjekk ut rangeringen vår og velg din favoritt brynsmascara.

Fordelene ved en god brynsmascara 

Mascara til øyenbrynene benyttes til brynspleie, tilføring av farge, definisjon og til temming av uregjerlige brynshår. Ofte vokser øyenbrynene i ulike retninger, så en god brynsmascara hjelper med å disiplinere dem og holde dem på plass. Brynsmascaraer finnes tilgjengelig i drøssevis av farger så de passer den ekte øyenbrynsfargen din bedre og dekker over grå hår. Det er best å prøve ut konsistenstypene som fortykker og pleier brynene på en og samme tid, siden alle kvinner drømmer om øyenbryn som er like fine som Brooke Shield sine!

RANGERING: velg den beste brynsmascaraen

NUMMER 1. NANOBROW SHAPE MASCARA

Denne brynsmascaraen har fortryllet hele verden! Nanobrow Shape Mascara er perfekt til styling, forming og tilføring av farge i tillegg til volum. Om du drømmer om fyldigere, mer uttrykksfulle øyenbryn med naturlig farge, som attpåtil ser flotte ut under alle lysforhold – da har du funnet løsningen! Nanobrow mascaraen fungerer både ved buskete bryn og bryn som er tynne og sparsommelige. Formuleringen med tilsatt silicia fremhever dem, og kun et lag med mascaraen tilfører definisjon og skaper effekten av visuelt tykkere, velformede øyenbryn. Naturlige fargevalg fremhever din naturlige øyenbrynshårfarge utrolig godt, og den langvarige ytelsen vil overraske deg positivt.

  • APPLIKATOR – det Nanobrow Shape Mascara tilbyr har sjarmert de fleste av oss. Den er strålende raffinert og presis. Spolen har en flott fordeling av børstehår. I tillegg er den laget i nylon og dekker brynene med et lag mascara på en måte som tilfører volum. Sminke som utføres med denne spolebørsten er alltid rask, klumpfri og uten kliss, og etterlater brynshårene temmede og disiplinerte.
  • VÅR ANMELDELSE – dette er den eneste brynsmascaraen som har bestått alle testene våre med glans: langvarig holdevne, tilgjengelighet, fargevalg, formulering, ingrediensliste og sminkeeffekter. Vi anbefaler den av hele vårt hjerte!

NUMMER 2. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

Et ganske dyrt produkt. Kan den store størrelsen (6.5ml) kompensere for prisen? Du kommer sikkert ikke til å klage over effektene av den, for de er tilfredstillende. Lancome Sourcils Styler er et flott produkt som tilbyr øyenbrynene dine ekstra volum og langvarig holdevne for sminken din i mange, lange timer!

  • APPLIKATOR – den diamantformede børsten stjal hjertene våre. Det viser seg at denne typen design funker veldig bra til sminke! Tar lett tak i hårene og farger selv svært tynne småhår.
  • VÅR ANMELDELSE – det viser seg at det innovative designet fungerer bra – Lisa Eldridge, en profesjonell MUA og samarbeidspartner i skapelsen av mascaraen tok sine sjanser med den uvanlige fasongen på mascaraen, og det var et godt valg. Macaraen vil overgå all forventning selv for svært kresne forbrukere, siden den besto mesteparten av testene våre.

NUMMER 3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

Mascaraen fra Dior tilbyr en klassisk børste og tre farger gelekonsistensprodukt å velge mellom – dette inkluderer også en gjennomsiktig versjon som passer alle øyenbrynsfarger. Den gjennomsiktige varianten vil bli en livredder for de av oss med svært mørke brynshår, siden det ikke finnes noen tilgjengelig farge for mørkhårede, som overrasket oss en smule. Mascaraen øker volumet, får øyenbrynene til å se flotte ut og formuleringen inneholder også en rekke naturlige komponenter. Denne mascaraen er en måte å oppnå vakker, uttrykksfull sminke på.

  • APPLIKATOR – klassisk, kjegleformet spolebørste med bredt fordelte børstehår. Den er designet på en måte som passer de fleste øyenbryn. Den kan derimot tilskitne huden om øyenbrynene dine er tynne og sparsommelige.
  • VÅR ANMELDELSE – Dior er berømte for de fantastiske produktene sine, så på tross av den litt uhåndterlige spolebørsten, fungerer produktet bra som sminke. Den styler tykke og ganske uregjerlige øyenbrynsbuer. Den har en god sammensetning som har gitt den en høy rangering på pallen vår.

NUMMER 4. KIKO MILANO EYEBROW FIBERS COLOURED MASCARA

Mascaraen fra Kiko Milano er et produkt med en uvanlig og litt geleaktig konsistens som fører til en mindre pigmentert formulering sammenliknet med de andre produktene vi har nevnt. Den styler hårene ganske bra og pleier dem, siden den inneholder forskjønnende og beskyttende pantenol. Brynsmascaraen fra Kiko Milano inneholder spesialfibre som fester seg til brynshårene og bygger volum, så hårene ser visuelt tykkere og fyldigere ut.

  • APPLIKATOR – en bredere nylonbørste med uvanlig fasong som heller passer til… erfarne brukere eller mennesker med tykke øyenbryn.
  • VÅR ANMELDELSE – denne brynsmascaraen er interessant. Den farger brynene, sørger for et naturlig utseende og varer hele dagen. Prisen er ikke særlig lav, men størrelsen er stor (8ml) og produktet relativt effektivt.

NUMMER 5. LORD & BERRY MUST HAVE TINTED BROW MASCARA

Must Have Tinted Brow Mascara mascaraen fra Lord & Berry har overrasket oss. Den britiske merkevaren er kanskje ikke like anerkjent som alle de andre, men er likevel verdt å sjekke ut – spesielt om øyenbrynene dine er tette og fyldige, men samtidig tynne. Mascaraen øker volumet siden den inneholder nylonfibre og en spesialingrediens merket beskriver som Hydroviton® PLUS, som tilfører fuktighet til brynshårene.

  • APPLIKATOR – Brynsmascaraen fra Lord & Berry har en spesialtdesignet applikator i form av en spolebørste: den er laget i nylon og børstehårene er spiralformede. Børsten er ganske stor, så du trenger litt øvelse for å kunne bruke den riktig.
  • VÅR ANMELDELSE – mascaraen er verdt å legge merke til og vil definitivt appellere til mange sminkefans. Ulempene er den høye prisen og lille størrelsen. Mascaraens spesialformulering tørker raskt inn og sørger for naturlig og uttrykksfull brynssminke på en og samme tid.