Visste du at hår er som fingeravtrykk?

Hver av oss har en forskjellig, unik hårkode.

Når man analyserer elementene i stoffer som finnes i håret, er det mulig å ikke bare finne ut noe om folks matvaner og hvordan de gir håret sitt næring, men også lære noe om hvilken type livsstil de har.

Så du kan si at hårstrået ditt er en individualist. Det har en rekke krav som bør oppfylles av produktet du bruker.

For riktig regenerering av håret bør du velge et produkt som svarer på dets (egne) behov og som vil passe perfekt til strukturen. Siden de er bevisste på dette, ser kvinner konstant etter produkter som vil kunne oppfylle denne oppgaven. Det finnes ikke mange av dem tilgjengelig på markedet. Uansett finnes det et produkt som skiller seg ut blant de andre. Det er Nanoil – olje for håret.

Nanoil er en olje som kommer i tre versjoner. Hver av disse har en noe forskjellig sammensetning. Alle tre er uten parabener og andre syntetiske ingredienser.

sunt hår takket være Nanoil

Hver av de tre Nanoil-oljene gir forskjellig type pleie

Nanoil for hår med lav porøsitet beskytter håret mot skade, og gir glans, volum og letthet.

Nanoil for hår med medium porøsitet hjelper med å style og temme uregjerlige hårstrå. Den regenererer lokker som har blitt mer og mer skadet og som forårsaker problemer. I tillegg gir den glans og hindrer hårtap.

Nanoil for hår med høy porøsitet – gir grundig regenerering ved å styrke håret fra hårsekkene til tuppene. Den fikser også skade på hårets overflate og forhindrer hårtap.

Bortsett fra naturlige oljer som synergetisk er matchet til din hårtype, imponerer Nanoil med en lang rekke forskjellige bruksområder. Den erstatter med hell en rekke produkter på badet ditt. Slik kan du bruke den i hårpleien din:

1. Nanoil hårolje for behandling over natten – Nanoil påført tørt eller fuktig hår og som blir værende i håret gjennom natten gir grundig regenerering. Den gir håret næring, fikser skader i strukturen og i tillegg styrker den hårsekkene og stimulerer dem til å arbeide. Som konsekvens av dette blir hårstråene sterke, sunne og tykke. Det anbefales å gjennomføre håroljing over natten med Nanoil minst en gang i uken.

2. Nanoil hårolje som en maske før hårvask – Nanoil kan påføres huden og håret rundt 15-30 minutter før sjamponering. Det fungerer som en forskjønnende og styrkende hårmaske.

3. Nanoil hårolje som en eliksir som forbedrer virkningen til en balsam – ta rett og slett i et par dråper Nanoil til din yndlingsbalsam. Kraften til naturlige oljer kombinert med andre nødvendige komponenter (som: silke, pantenol og keratin) forbedrer resultatene til balsamen og hjelper den å regenerere hår betydelig.

4. Nanoil hårolje som leave-in balsam – Nanoil kan påføres fuktig hår etter sjamponering for å beskytte det under hårføning og styling.

5. Nanoil hårolje som et forskjønnende serum i tørt hår – påføring av Nanoil i fønet (eller lufttørket) hår lar deg oppnå effekten av slående glans. I tillegg temmer det uregjerlige lokker og beskytter mot skadelige ytre faktorer (som sterk sol og UV-stråling) samtidig.

6. Nanoil hårolje som stylinglotion – hver av de tre versjonene Nanoil gjør styling lettere, håret mykere og temmer håret. Derfor er lokkene mer mottakelige for profesjonelle hårstylingbehandlinger.

7. Nanoil hårolje som et serum som beskytter hårtuppene – for å hindre at tuppene fliser seg, er alt du trenger 2-3 dråper Nanoil som jevnlig gnis inn i hårtuppene. Dette kan gjøres selv flere ganger om dagen.

Takket være en slik tilnæring til hårpleie, kan alle unødvendige produkter som ikke passer sammen og som er fulle av silikoner og parabener, endelig erstattes med ett produkt som oppfyller alle dine behov. Du kan være sikker på at Nanoil matchet til en bestemt hårtype er et uerstattelig steg i hårbehandlingen.

Mer informasjon kan finnes på den offisielle nettsiden – nanoil.no