Ikke dekker bare hud feil, men også fungerer som en kamuflasje. Hva er det? Det er HD foundation fra Make Up For Ever merkevare, som gir oss den usynlige dekning. Under disse omstendigheter, har vi fått to i ett produkt – kamuflasje av pigmentmerker, rynker eller ødelagt blodkar samt, såkalt, utgjør ingen make-up effekthuden.Ever HD foundation

Sikkert, HD foundation dekker mindre feil, jevner huden og utjevner  tone. Produktet gir gjennomsiktige utgjør etterbehandling, noe som betyr at skyggen av fundamentet i oppløsning med huden tone og, som en konsekvens, blir usynlig og ufølsom. For å si det på en annen måte, det produserer sminke – ingen sminke effekt. Hva mer er, absorberer HD foundation overskudd av sebum, er ganske god på huden matter og gir tilstrekkelig ufullkommenhet dekning. En annen fordel, varer kosmetisk lang når den brukes, og er effektiv (en pakke inneholder 35 ml av produktet.) Viktig å realisere, HD foundation ikke tette porene i huden, ikke vektlegger tørre delene av huden og er av allergivennlige egenskaper . Likevel har HD foundation fått noen ulemper. For eksempel, hvis du har fått fet hud, må du fullføre make up med matt pudder, og hva er det mest ubeleilig i denne situasjonen, må du gjenta denne prosedyren et par ganger i løpet av en dag. Hva er mer, mens bruke det på daglig basis, produktet gjør ansiktet huden tørr og med hensyn til dette faktum, som dagene går, ikke foundation ser ikke så forferdelig som det gjør rett etter den første søknaden. Enda en annen ulempe, bør man være forberedt på at HD fundament kan endre farge i løpet av dagen.

Ever HD foundation-1

Nå, noe om de fysiske egenskapene til det kosmetiske. HD foundation fra Make Up For Ever merkevare er stengt i en gjennomsiktig flaske med en pumpe. Denne type dispenser gjør vi med riktig sminke ytelse siden vi er i stand til å få mengden av kosmetisk som er tilstrekkelig til å dekke vårt ansikt med bare ett lag på produktet. Gjerne, ønsker vi ikke å bære en maske laget av sminke fundament. Videre er HD foundation finnes i flere nyanser, for eksempel rosa porselen, elfenben, kjøtt, ørken, mandel, vanilje, gyllen honning, brunt og kaffe for å nevne noen. Fordi HD foundation er tilgjengelig i så mange farger, er det verdt å plukke den ideelle skygge for seg selv. Hvordan gjøre det? Sett på haken noen nyanser av stiftelsen og starte observasjon. Den ene, som løser opp og samsvarer med hudfarge, selvsagt, er tilstrekkelig for deg. Til slutt er det verdt å nevne at skyggen av grunnlaget bør være ett eller to toner lysere enn huden din tonetags:.