Et vakkert blikk og tykke øyenbryn. Hvordan får du dem? Er det lurt å bruke brynpleiemidler som Nanobrow? Svarene på disse og andre spørsmål finner du her. Lær noe mer om brynene dine.

På en daglig basis vil vi bare fremheve brynene så raskt og effektivt som mulig, så vi velger brynfarge, kajalblyant eller gelé.

Vi tenker vanligvis ikke på hvilken rolle brynene våre spiller i livene våre. De er svært viktige, for de beskytter øynene mot fuktighet som svette. Av den grunn er det viktig å ta godt vare på øyenbrynene, i stedet for å erstatte dem med sminke. Husk – pleie er nøkkelen til skjønnhet.

Hva trenger øyenbrynene dine for å bli tykkere?

Hvert bryn er hår som begynner livet sitt som en liten hårsekk. For å vokse seg tykt, sterkt og mørkt trenger det ingredienser som biotin, sink, silikon, vitamin A og E. Disse kan man finne i naturlige oljer (noen bruker lakserolje på øyenbrynene) men den beste kombinasjonen av ingredienser finner man alltid i profesjonell kosmetikk. Nanobrow er et brynserum som virker så effektivt fordi det inneholder et sett perfekt utvalgte fuktighetsgivende, regenererende og stimulerende vekstkomponenter.

Den beste brynpleien

En sammenligning av brynprodukter som er tilgjengelige på markedet nå viser tydelig at Nanobrow er det beste. Det er takket være noen faktorer som er viktig i den daglige pleien av øyenbryn.

Det er bare Nanobrow som:

  • inneholder planteekstrakter og harmløse stoffer,
  • har en svært lett sammensetning og absorberes raskt,
  • virker direkte på hårsekkene, noe som gjør det svært effektivt,
  • har en svært komfortabel, liten applikator,
  • gir næring og pynter hårene.

Hvordan virker Nanobrow?

Nanobrow er et profesjonelt brynpleiemiddel, og virker ikke overfladisk. Hele behandlingen begynner med å gi fuktighet, regenerere og styrke svekkede hårsekker. Det er derfor de første resultatene fra Nanobrow vises etter 1-2 uker etter første påføring.

Dette brynserumet gjenoppretter, hvis det brukes regelmessig, selv alvorlig skadet hår, og gir dem bedre helse og elastisitet. Brynene dine blir vakrere fordi Nanobrow stimulerer veksten deres, gjør dem tykkere og mørkere. På relativt kort tid endres brynbuen din og får en vakker form og farge.

Nanobrow: steg for steg-guide

Hvordan påføre Nanobrow for å få best mulig resultat= Tre enkle steg er nok, det aller viktigste er regelmessighet. Det er ekstremt enkelt med applikatoren med en myk tupp og en formel som raskt absorberes.

Hvordan bruke Nanobrow? Følg 3 enkle steg:

  • Steg 1. Fjern sminken og rens huden.
  • Steg 2. Påfør Nanobrow på øyenbrynene.
  • Steg 3. Vent til produktet absorberes.