La oss få presentere en spennende nykommer – den første reparerende balsamen av sitt slag beriket med keratin, tilgjengelig som en to-faseformel som ikke trenger å skylles ut. Finn ut hvordan den virker, og hvorfor den kommer til å bli ditt nye favorittprodukt!

Om håret ditt er tørt, skadet og skjørt er du en perfekt kandidat for dette produktet. En nærende, keratinberiket to-fasespray fra Nanoil. Hva inneholder den egentlig? Hva er fordelene med den? Hvordan bruker man den riktig?

To-fasebalsamer utviklet av Nanoil

Det stemmer, Nanoil har lansert flere leave-in produkter enn bare keratinbalsamen. Avhengig av hva håret ditt trenger kan du velge mellom ulike balsamer basert på arganolje, silke og alger. Uansett hva nøkkelingrediensen er har de én ting til felles – de er to-faseprodukter. Den doble effekten man finner i hvert produkt nærer og gjenoppliver håret, gjør håret vakkert og gir kontinuerlig beskyttelse mot utvendige faktorer. Nanoil to-fasebalsamer er så lette at de ikke går på bekostning av flott volum, den bare dekker hårstråene med en lett, dyprvirkende mist. Det har en fantastisk lukt som forblir i håret lenge etter at du påfører det. Du kommer til å falla pladask for dette produktet, ikke bare fordi det ikke tynger ned håret, men for alle de andre resultatene det gir.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Nanoil Keratin Hair Conditioner 

For å bli bedre kjent med denne to-fasebalsamen må du få besvart to spørsmål.

Hva inneholder den? Nanoil Keratin Hair Conditioner er – som navnet tilsier – basert på hydrolyserte keratinmolekyler. I tillegg til dette essensielle proteinet inneholder denne reparerende balsamen også plantebaserte proteiner – pro-vitamin B5 – og lakserolje som er kjent for å ha en positiv effekt på hodebunnen.

Hvordan virker den? Takket være ingrediensene nevnt ovenfor er ikke Nanoil Keratin Hair Conditioner bare en dyptvirkende, reparerende behandling, men også et produkt som:

  • hjelper med å reparere hvert enkelt hårstrå.
  • forhindrer splittede tupper.
  • bekjemper brusete og statisk hår.
  • gjenoppretter hårets glans, mykhet og skjønnhet.
  • beskytter håret mot UV-stråling.
  • begrenser mulig skade.

Svaret på dine hårdrømmer

Lurer du på om keratinbalsam er noe for deg? Den største fordelen med hver av Nanoils balsamer er det at de gir resultater allerede fra første bruk. Du trenger ikke vente lenge før håret ditt går fra å se skadet og livløst ut, til det får tilbake skjønnheten sin. Bare én påføring av denne to-fasebalsamen er nok til at håret blir merkbart enklere å gre og style. Det blir også mer glansfullt, og fargen blir sterkere. Men den aller viktigste effekten av Nanoil Keratin Hair Conditioner er at det flytende keratinget gjør at håret blir gradvis vakrere dag for dag. Balsamen reparerer skadede hårstrå og etterlater de sterkere og mer beskyttet mot fremtidig skade. Til slutt vil denne to-fasebalsamen også beskytte håret mot skadelig sollys, luftforurensing og frie radikaler. Resultatet er slående vakkert hår!

hårbalsam med keratin Nanoil

Hvordan reparere håret med Nanoil?

En annen positiv effekt av denne to-fasebalsamen fra Nanoil er hvor enkel den er å påføre. Produktet er lett og tettpakket med næringsstoffer som penetrerer håret i dybden omtrent umiddelbart etter påføring. Det som er interessant er at det er et leave-in produkt som ikke tynger ned håret i det hele tatt. Slik bruker du produktet:

  1. Vask håret med sjampo og tørk håret håndkletørt.
  2. Spray håret med Nanoilbalsamen og la den ta seg av resten.

Det er verdt å merke seg at Nanoil Keratin Hair Conditioner gir aller best resultater når den kombineres med andre produkter fra Nanoils Keratin-serie – keratin micellærsjampo og reparerende hårmaske. Ta en kikk på de også!