Dersom du ønsker å ta bedre vare på håret og huden din, er det bra å introdusere noen skjønnhetsvaner i din daglige rutine. Det vil garantert gi mange gunstige effekter, som bedre organisering og kanskje bli kvitt ujevnheter i huden.

Hårbehandling med olje over natten

Dette passer best for de som liker å vaske håret på morgenen. Å behandle håret med olje gjennom natten har mange fordeler. Vi kan ikke nevne alle her, men én av disse er at håret tar til seg en større mengde av de verdifulle ingrediensene når de får trekke inn over lang tid. Hvordan utføre denne behandlingen? Etter at du har påført den utvalgte oljen i håret, sett det opp i en flette eller topp og legg et håndkle over puten. Det er viktig å velge olje ut fra hvilken hårtype du har og hvor porøst det er.

Tørrbørsting av kroppen

Dette er en strålende behandling for de som lider av cellulitter og strekkmerker. Å tørrbørste kroppen har også mange andre fordeler, det både gjør huden smidigere, stimulerer blodsirkulasjonen, jevner ut hudfargen, eksfolierer døde hudceller, varmer opp og fungerer som en massasje. Til denne behandlingen behøver du en fuktighetsgivende krem og en børste med naturlig hår.

Kinesisk koppemassasje mot cellulitter

Ligner på vakuummassasje, men i mindre skala. Denne behandlingen hjelper mot cellulitter og strekkmerker, og gir lignende resultater som tørrbørsting av kroppen. Husk på at kinesisk koppemassasje kan være smertefullt og tidkrevende.

Darsonvalisering

En behandling som brukes til å desinfisere huden. Enheten som brukes til dette benytter seg av elektrisk utladning for å skape ozon. Darsonvalisering anbefales for personer som lider av akne eller overflødig sebumsekresjon. Enheten kan brukes både i ansiktet og i hodebunnen.

Ansiktsmaske

En ansiktsmaske er den perfekte avslutningen på en hudpleierutine. En ansiktsmaske kan brukes på ulike måter, da de har forskjellige egenskaper og virkninger. Sammensetningen og teksturen til masken bør tilpasses etter hudtype og behov. Det anbefales å bruke en ansiktsmaske en eller to ganger i uken etter rens og peeling. Bruk den også før store begivenheter.