Å ha lange og fyldige øyevipper er noe mange av oss drømmer om. Heldigvis kan falske øyevipper gi oss det lille ekstra vi ønsker. Men søknadsprosessen kan noen ganger være en utfordring. Derfor deler vi i dag vanlige feil du bør unngå når du søker øyevipper.

1. Å utelate øyenvippelim

En av de vanligste feilene folk gjør når de bruker falske øyevipper er å ikke bruke lim. Noen ganger kommer øyenvippene med et forhåndsapplikert lim, men dette er ofte ikke sterkt nok til å holde vippene på plass hele dagen. Derfor er det både praktisk og viktig å ha en tube med øyenvippelim ved hånden.

2. Å ikke kutte øyevippene til riktig størrelse

En annen vanlig feil er å ikke kutte vippene til riktig størrelse. Dette kan få vippene til å se unaturlige ut, og kan også gjøre dem ubehagelige å ha på. Målet er å få vippene til å se så naturlige som mulig ut, så det er viktig å tilpasse dem til øyet ditt.

3. Å bruke mascara før du legger på falske øyevipper

Mange tror at de må bruke mascara før de legger på falske øyevipper, men dette kan faktisk få vippene til å klumpe seg sammen, og kan gjøre det vanskeligere å få dem til å sitte riktig. Det er derfor lurt å legge på mascara etter at de falske vippene er på plass.

4. Å ikke plassere vippene riktig

En annen feil mange gjør er å plassere vippene for langt ut eller for nær innsiden av øyet. Dette kan få øyet til å se merkelig ut, og kan også være ubehagelig. Målet er å plassere vippene så nær dine naturlige øyevipper som mulig, uten å komme for nær innsiden av øyet.

Falske øyevipper

5. Å bruke for mye lim

Det kan være fristende å bruke mye lim for å sikre at vippene holder seg på plass, men dette kan faktisk ha motsatt effekt. For mye lim kan få vippene til å skli, og det kan også gjøre det vanskeligere å fjerne dem når dagen er over. En tynn stripe med lim er mer enn nok.

Oppsummering

Å legge på falske øyevipper kan være en krevende prosess, men med litt øvelse og ved å unngå disse vanlige feilene, kan du få vakre og naturlige vipper hver gang. Husk, det viktigste er å være tålmodig og gi deg selv nok tid til å bli vant til prosessen.

Håper dette innlegget har vært til hjelp. Hvis du har noen flere tips om denne emnet, vennligst del i kommentarene nedenfor. Husk at øvelse gjør mester, så ikke bli motløs hvis du ikke får det til på første forsøk. Lykke til!