Det er ikke en hemmelighet at , hyppig hår fargelegging skader håret, tørker dem og gjør dem skjøre og blottet for glans. Så, hva bør gjøres for å forene sunt og vakkert hår med hår farging.

Amiak

Gjør ammoniakk fri hårfarge virkelig eksisterer?

Dessverre kan vi ikke farge håret uten bruk av ammoniakk. Det er dette meget bestanddel som gjør det mulig for fargepigmenter for å gå inn hår cortex og, som en konsekvens, endrer farge av hår. Hva mer er, er det umulig å eliminere ammoniakk helt ut av hårfarger. På den annen side er alt som kan gjøres i dette tilfelle bruken av ammoniakk i en mindre forlenge som brukes i et typisk hår fargestoff. I noen tilfeller er det også mulig å erstatte ammoniakk med noen andre stoffer.

Hvordan ammoniakk påvirker håret?

Nivået av ammoniakk-konsentrasjonen varierer tilsvarende fra bestemte hårfarger. Det sier seg selv at det tryggeste alternativet for håret vårt er de hårfarger som omfatter av lavest mulig andel av ammoniakk. Selvfølgelig, jo mer ammoniakk i hårfarge, jo verre fire håret vårt, rett og slett fordi disse blir matt, tørr og ru. Hva mer er, etter behandling våre håret med ammoniakk hår skalaer holde åpent, og dette i sin tur fører til raskere farge rense av. Heldigvis er på markedet er det tilgjengelig hårfargemidler som ikke bare består av forholdsvis lav konsentrasjon av ammoniakk, men er også anriket med ytterligere fuktighetsgivende, nærende og utjevning stoffer.

Hva å bruke i stedet for ammoniakk?

Amiak (1)Ammoniakk kan erstattes med stoffer som MEA, AMeA og AMP. Likeledes ammoniakk, er konsentrasjonen av disse stoffene spiller her en viktig rolle. Igjen, jo lavere konsentrasjon, jo tryggere hårfarge. Høy konsentrasjon av MEA og AMP endre stoffer i etsende og giftig. Definitivt, er MEA mindre effektive enn ammoniakk fordi det fungerer ganske delikat og bringer ikke så klare resultater. Av den grunn må MEA som skal anvendes i større konsentrasjoner. Hårfarge med det høye antallet MEA skal vaskes ned grundig, og med to eller tre ganger. På slutten, er det tilrådelig å bruke en hårbalsam.

Siden du vet hva er ammoniakk, MEA og AMP og hvordan de påvirker håret, kanskje det er verdt å trekke seg fra hår farging og hold deg til din naturlige hårfarge? Men hvis du ikke kan gjøre uten hår fargelegging, velge de hårfarger som er av lav ammoniakk og AMP konsentrasjon. Det foreslås også å fokusere på riktig hårpleie. For eksempel bruke sjampo og balsam dedikert for farget hår. Hva er mer, en gang i måneden besøk en frisør å ha hår fuktighetsgivende behandling gjøres?