Tørt, gustent og skjørt. Hår som deler seg i tuppene og er krusete. Overbehandlet hår på grunn av farging, varmebehandling eller sollys. Tenker du at den eneste løsningen er å klippe håret? Vent! Prøv Nanoil Keartin Hair Mask og gi håret en siste sjanse. Denne hårmasken kan hjelpe deg med å gjennoppplive skadet hår. 

Hvis du tenker at den eneste løsningen på skadet hår er å overlate det til frisøren og saksen, så er denne artikkelen for deg. Du vil lære hvordan du tar godt vare på overbehandlet hår og hvilke produkter du bør bruke for å gjøre at det ser sunnere ut. Sammen med Nanoil vil du gjenoppdage og vise frem den indre skjønnheten til håret ditt. Og det beste er at du ikke engang trenger å besøke frisøren!

Skadet hår? Ikke klipp det – reparerer det!

Hvorfor blir håret skadet? Det kan være mange grunner – vår egen feilbehandling, mekanisk skade eller eksterne faktorer som sykdom eller UV-stråler. Uansett hva som forårsaker skade på håret ditt, prøver du nå å finne svaret på et viktig spørsmål: skal du klippe det kort eller prøve å gjenopplive håret en siste gang?

En kortklipp er siste utvei! Før du bestemmer for å overgi deg til frisørens nåde, prøv å redde det slitne håret ditt. Heldigvis kan man i de fleste tilfeller nå dette målet uten å ty til kostbare behandlinger – en dypt reparerende hårmaske med keratin er vanligvis alt man trenger. Nøkkelingrediensen i dette produktet er et protein – et av de mest essensielle proteinene i håret vårt, fordi hår er laget av keratin. Nå er det åpenbart at en hårmaske med keratin er det beste produktet du kan bruke når håret ditt er skjørt, svakt og skadet.

Nanoil hårmaske for skadet hår

Å velge riktig hårmaske er kritisk, for det er ikke alle produkter som inneholder tilstrekkelige mengder keratin, og det er heller ikke alle som er laget med ingredienser av god kvalitet. En av behandlingene frisører anbefaler mest, er Nanoil Keratin Hair Mask. Hvis du ikke er sikker på hvorfor dette er den beste hårmasken, kan du lese følgende grunner for å overbevise deg selv:

1. Inneholder flytende keratin og panthenol

Noen ganger trenger du ikke så mye for å se en forskjell. Keratinhårmasken fra Nanoil er en kombinasjon av to ingredienser: keratin og provitamin B5. Man trenger bare litt for at håret skal bli reparert og hydrert.

2. Har en enkel sammensetning, uten parabeden, phthalater og PEG

En stor fordel med Keratin Hair Mask er at den ikke har unødvendige fyllstoffer, Hele listen med ingredienser består av bare noen få stoffer, og hver og en av dem har sin egen viktige oppgve. Denne hårmasken inneholder ikke parabener, PEG, SLS, phthalater, mineraloljer, kunstige duftstoffer eller fargestoffer. Med andre ord er dette en perfekt maske for deg med hypersensitiv hodebunn. I tillegg er dette produktet perfekt for veganere, siden det ikke er testet på dyr, og keratinet det inneholder er syntetisk.

3. Det er lettvektig, tynger ikke ned håret, og er enkelt å påføre.

Til og med konsistensen på Nanoil Keratin Hair Mask er super. Dette er et lettvektig kosmetisk produkt som lukter deilig, det er enkelt å spre utover håret, og det er enda enklere å fjerne. I stedet for å tynge håret, etterlater masken hårstråene behagelige å ta på, de blir blanke, og håret lukter godt – alt etter bare én gangs bruk!

Hvordan virker keratinhårmasken fra Nanoil?

Nanoil Keratin Hair Mask er helt ærlig et utmerket valg dersom du ønsker å reparere og styrke håret ditt. Dette kosmetiske produktet gir deg utsøkte resultater i en daglig rutine, og kan brukes uansett om håret er tørt, skjørt, splittet, lettødeleggelig, krusete, vanskelig å style, skadet eller overbehandlet. Med andre ord: om du føler at håret ditt trenger hjelp til å bli styrket, så er kraften i keratinet i Nanoil Keratin Hair Mask det som vil hjelpe deg med å styrke den naturlige skjønnheten som gjemmer seg i hårstråene dine.

Dette er den eneste masken som er så effektiv at den:

  • reparerer skade inne i hårstrået
  • styrker hvert enkelt hårstrå og hårsekkene
  • gir beskyttelse mot mekanisk skade
  • reduserer krusete og statisk hår
  • sikrer motstandsdyktighet, glatthet og glans
  • gjør styling enklere

Naturlig nok må du vente med å se de ultimate resultatene, for selv den beste hårmasken for skadet hår trenger tid til å fullføre reparasjonen. Det er verdt å huske på at 9 av 10 brukere mener at Nanoils keratinhårmaske forbedrer utseendet på håret etter første bruk – det blir lettere å børste håret, og håret et synlig mindre flokete etter vask.

Gi håret ditt en siste sjanse!

Nøler du fortsatt? Prøv det ut!

Nanoil keratinmaske for hårNår håret ditt er i en så prekær situasjon at den eneste løsningen du kan se er å dra til frisøren og drastisk endre frisyren din, har du ingenting å miste – prøv Nanoil Keratin Hair Mask, for det kan vise seg at dette er akkurat det håret ditt trenger. La effekten av keratinhårmasken overraske deg.